USD 32,55
EUR 34,89
ALTIN 2.434,25
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Kılıç: Mayamızda millete hizmet var

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Kürşat Kılıç, Adapazarı ilçesinde seçim çalışmalarına tüm hızı ile devam etti. Kılıç, esnaf ve kahvehane ziyaretlerinde vatandaşlarla buluşurken gösterilen ilgi görülmeye değerdi.

Kılıç: Mayamızda millete hizmet var - Sayfa 1

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Kürşat Kılıç, seçim çalışmalarında dur durak bilmiyor. Sakarya’yı karış karış gezen Kılıç, gittiği yerlerde vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Kılıç: Mayamızda millete hizmet var - Sayfa 2

Esnafları ziyaret ederek ilçelerde kahvehane buluşmalarına katılan Kılıç, AK Parti’nin Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlatarak vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletiyor. 

Kılıç: Mayamızda millete hizmet var - Sayfa 3

Son olarak Adapazarı ilçesinde vatandaşlarla buluşan Kılıç, Adapazarı’ndan tam destek alarak büyük ilgi gördü.

Kılıç: Mayamızda millete hizmet var - Sayfa 4

Kılıç, “Biz diyoruz ki lider masa başında değil iş başında belli olur. Sayın Cumhurbaşkanımız bir takım masaların pazarlıkları içinde seçime gitmiyor. Gücünü halkından, davasından ve ülkesine olan sevgisinden alarak, siyasetini bu ülkenin menfaatlerinden yana yapıyor. Karşımızda yer alan ittifakın bu süreçte neler yaptığını, söylemlerini, gizli ve açık ortaklarının gerçek yüzlerini çok iyi gördük. Miilletimiz her şeyin farkında. AK Parti’nin mayasında millete aşkla hizmet etmek var. Biz milletimize aşkla hizmete devam edeceğiz” dedi.