USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

John Stockton’ın Koronavirüs Aşısı İddiasına Kreem Abdul-Jabbar'dan Tepki

Ulusal Basketbol Ligi’nin (NBA) efsane ismi Kareem Abdul-Jabbar, John Stockton’ın Covid-19 aşısı hakkındaki iddialarına tepki gösterdi.

John Stockton’ın Koronavirüs Aşısı İddiasına Kreem Abdul-Jabbar'dan Tepki
26 Ocak 2022 | 09:42
Son Güncelleme:

Covid-19 aşısı hakkındaki görüşleri ile gündeme gelen basketbolcu John Stockton’a gelen tepkilere bir yenisi daha eklendi. NBA efsanesi Kareem Abdul-Jabbar, CNN ile gerçekleştirdiği röportajda ‘’Onun iddiaları gerçekliğe veya doğrulara dayanmıyor.’’ diyerek John Stockton’ı eleştirdi.

John Stockton’ın söyledikleri gibi asılsız söylemlerden yakınan Abdul-Jabbar, sözlerine şöyle devam etti: "Bu ve bunun gibi ifadeler halkın pandemiden kendilerini korumaya çalışan sporculara aptal gibi bakmasına sebep oluyor, sporcuları aptal gibi gösteriyor. Salgın ile mücadele etmenin en iyi yolu aşılama ve testlerdir.’’

Röportajında aşının öneminden bahseden basketbolcu, ‘’Aşı ve testler bu sorunla mücadele edebilmek için sahip olduğumuz en iyi araçlar. Diğer insanların sanki durum böyle değilmiş gibi konuşmasını anlayamıyorum. Onun söylediği şeyler mantıklı değil. Aşılar birçok farklı durumda can kurtaran önlemlerdir.’’ ifadelerini kullandı.