Kazada Hayatını Kaybeden Belediye Personeli Toprağa Verildi
Akyazı’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Mehmet Yalçın, Hendek’te gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Akyazı'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Mehmet Yalçın, bugün düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Gece saatlerinde Güzlek Mahallesi yolu üzerinde yaşanan kazada, Yalçın’ın kullandığı motosiklet ile H.A. idaresindeki 54 HH 797 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan Yalçın, olay yerinde yaşamını yitirdi.
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemleri alırken, otomobil sürücüsü yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden Mehmet Yalçın’ın cansız bedeni ise yapılan incelemelerin ardından Akyazı Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Yalçın’ın Hendek Belediyesi'nde görev yaptığı belirtildi. Uzun yıllardır belediye bünyesinde çalışan ve çevresinde sevilen biri olarak tanınan Yalçın için bugün Hendek Çamlıca Mahallesi’nde tören düzenlendi.
Çamlıca Mahallesi Yeşiller Camii’nde öğle saatlerinde başlayan törende, yakınları gözyaşlarına boğuldu. Mesai arkadaşları, mahalle sakinleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazı, ikindi vakti kılındı. Kılınan namazın ardından Mehmet Yalçın, dualarla toprağa verildi.
Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.