Kayyum Gürsel Tekin: “Çok Kırgınım”
AKP tarafından kayyum olarak atanan Gürsel Tekin, sürece ilişkin sert açıklamalarda bulundu. "Arkadaşlarımın duygularını incittiler, çok kırgınım" diyen Tekin, “Beni il binama sokmayacak babayiğit yoktur” sözleriyle tepkisini dile getirdi.
AKP tarafından kayyum olarak atanan Gürsel Tekin, kendisine yönelik tepkiler ve parti içindeki gelişmelere dair açıklamalarda bulundu. Sürecin hem kendisini hem de yakın çevresini üzdüğünü belirten Tekin, “Arkadaşlarımın duygularını incittiler. Çok kırgınım,” ifadelerini kullandı.
Tepkilerin artmasının ardından il binasına girişinin engellenmek istendiğine dair iddialara da sert yanıt veren Tekin, “Beni il binamıza sokmayacak babayiğit de yoktur. Babamın evine beni sokmayacaklarmış. Olur mu böyle şey? Kim sokmayacakmış, görelim,” diyerek meydan okudu.
Tekin’in açıklamaları, siyasi kulislerde geniş yankı uyandırırken, parti içi gerilimin sürdüğü yorumlarına neden oldu. Önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmelerin, hem Tekin’in konumunu hem de parti içindeki dengeleri etkilemesi bekleniyor.