USD 32,25
EUR 35,10
ALTIN 2.465,96
BIST100 10.320
İHBAR hattı 0552 642 79 79

"Kaynarca’yı hak ettiği görünüme ve düzene kavuşturacağız"

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Kaynarca’da bir dizi ziyaretlerde bulunduktan sonra ilçe merkezinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kaynarca’daki ilk ziyaretini Belediye Başkanı Murat Kefli’ye gerçekleştiren İl Başkanı Tever, belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

31 Mart 2022 | 12:58
Son Güncelleme:

Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından sırasıyla Kaynarca Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli’yi, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kadir Yazgan’ı, Muhtarlar Derneği Başkanı Türkan Öner’i ve Ziraat Odası Başkanı İbrahim Çakar’ı ziyaret eden İl Başkanı Yunus Tever, “Bugün Kaynarca’mızda etkin faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ederek, Kaynarca’mızın konularını, talep ve önerilerini beraberce istişare ettik. Bu istişarelerin ve etkileşimin şehir üzerindeki öneminin ve değerinin bilicinde olan bir siyasi partinin temsilcileriyiz. Zaten AK Parti olarak sivil toplum kuruluşlarını politika yapımında da etkin birer aktör olarak görüyor ve görüşlerini çok önemsiyoruz. Bugün Kaynarca’da gün boyu çeşitli ziyaretlerde bulunduk ve çalışmalarımızı değerlendirdik. Kaynarca’mızın en önemli problemi olan altyapı çalışmalarının ihalesini geçtiğimiz günlerde yapmıştık. Çok yakın zamanda da ilçe genelinde bir çalışma başlayacak ve altyapıdan sonra üstyapı yenilemesiyle Kaynarca’yı hak ettiği görünüme ve düzene kavuşturacağız inşallah. Bu sorunları artık Kaynarca’mızın gündeminden çıkartmak arzusundayız ve bu yönde gerekli planlamaları şimdiden yapıyoruz. Kaynarca’mız; yeni nesil tarımıyla, örnek ihtisas sanayii bölgeleriyle, yenilenen altyapısıyla, üstyapısıyla çehresini değiştirecek, gelişimini ve büyümesini planlı bir şekilde gerçekleştirecektir. AK Parti olarak her ilçemizde olduğu gibi Kaynarca’mızda da tüm unsurlarımızla birlikte hizmet, eser ve icraat siyasetimize durmadan devam edeceğiz” ifadelerine değindi.

Kaynarca’daki temaslarına vefa ziyaretleriyle devam eden İl Başkanı Tever, geçmiş dönemlerde Kaynarca’da görev yapmış Belediye Başkanı Sebahattin Duran’ı, Meclis Üyesi Mehmet Boğaz’ı ve İlçe Başkanı Mahmut Uzun’u işyerinde ziyaret ederek, kendilerine ilgileri ve misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Yapılan ziyaretlerinden ardından Dr. Hasan Akgün Caddesi’nde ve ilçe merkezinde bulunan vatandaş ve esnaflar ile bir araya gelen İl Başkanı Tever, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek, esnaflara çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Günün son programında Kaynarca İlçe Teşkilatıyla, Meclis Üyeleriyle ve Mahalle Başkanlarıyla İstişare ve Değerlendirme Toplantısında bir araya gelen Tever, “Yirmi yılda milletimize hizmette Türkiye’yi birden bine taşıyan parti, AK Parti’dir. Allah’a hamdolsun ki biz laf üretip yatanlardan, söz verip unutanlardan asla olmadık. Bizim tek derdimiz millete hizmettir. Millete hizmet yolunda yorulmak nedir bilmeyen Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dava ve yol arkadaşlarıyız. Bu partide bir nefer dahi olmak geleceğimizin teminatı çocuklarımıza bırakabileceğimiz en büyük mirastır. Şehrimiz için, İlçelerimiz için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Hemşehrilerimizle her zaman omuz omuza, gönül gönüle olmaya devam edeceğiz. Bugün Kaynarca’da bizleri bağrına basan, samimi sohbet ve muhabbetlerini bizden esirgemeyen tüm Kaynarcalı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.