USD 32,37
EUR 35,13
ALTIN 2.333,31
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Kaynarca Millet Bahçesi ve Köy Yaşam Merkezi açıldı

Kaynarca’da yapımı tamamlanan Küçükkaynarca Millet Bahçesi ile Köy Yaşam Merkezi’nin açılışında konuşan Başkan Ekrem Yüce, “7’den 70’e tüm hemşerilerimizin huzur içerisinde vakit geçirebileceği millet bahçesi ile köy yaşam merkezi hayırlı olsun. Yeni yaşam alanlarının yanı sıra inşallah üstyapıda da asfalt atağımızla Kaynarca’yı yenilemeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynarca Millet Bahçesi ve Köy Yaşam Merkezi açıldı - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Kaynarca’da yapımı tamamlanan Küçükkaynarca Millet Bahçesi ve Köy Yaşam Merkezi’nin açılışına katıldı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri Kasırgan’nın da yer aldığı törende ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar, bürokratlar ve vatandaşlar yer aldı. Yüce, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri Kasırga’ya Sakarya’ya gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri dolayısıyla teşekkür ederek, projenin hayırlı olmasını temenni etti.

Kaynarca Millet Bahçesi ve Köy Yaşam Merkezi açıldı - Sayfa 2

Kaynarca 20 yılda kabuğunu kırdı

Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli, Kaynarca için çok önemli bir gün olduğunu ifade ederek, ilçenin 20 yılda kabuğunu kırdığına dikkat çekti. Kefli, “Millet Bahçesi ilçemizin yaşam kaynağı olacak. Cumhurbaşkanımızın açtığı yolda ilerlemekten mutluluk duyuyoruz. 50 bin tonun üzerinde asfalt çalışması da mahallelerimizde buluşuyor, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yaşam merkezlerimiz, parklarımız doğal alanlarımız ile ilçemizi daha iyi hale getireceğiz. Hayırlı olsun” dedi. 

Kaynarca Millet Bahçesi ve Köy Yaşam Merkezi açıldı - Sayfa 3

Gayretle çalışıyoruz

Açılışın hayırlı olmasını temenni ederek konuşmasına başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak hemşerilerimize hizmet için gayretle çalışıyoruz. Artık klasik hizmetlerin dışında doğrudan hemşerilerimize dokunan, şehrimizin bilinirliğini artıran projeleri yürütüyoruz. Şehrimizin marka değerini artıracak çalışmaları çok yakından takip ediyoruz. Sakarya’mıza vizyon katacak projeleri bir bir hayata geçiriyoruz” dedi.

 

Kaynarca Millet Bahçesi ve Köy Yaşam Merkezi açıldı - Sayfa 4

Asfalt atağımız sürecek

Kaynarca’da 9 milyonu geçen asfalt çalışması yaptıklarını ifade eden Yüce, 31 kilometreye ulaşan arterleri 30 bin 864 ton asfalt ile yenilediklerini söyledi. İlçe belediyesi ile yapılan protokol ile de 16 kilometrelik güzergâhlarda asfalt işlemini tamamladıklarını aktardı. Yaklaşık 6 kilometreye ulaşan V kanal çalışması gerçekleştirdikleri dile getiren Yüce, 18 bin 473 metreküp heyelan ve altyapı dolgu çalışmasının yapıldığını ifade etti.