USD 32,52
EUR 34,98
ALTIN 2.435,38
BIST100 9.803
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Kaymakam Canpolat ve Başkan Özen Karavan Festivali’ne katıldı

Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat ve Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Sapanca Belediyesi Festival ve Fuar Alanında bu yıl ilki gerçekleşen Karavan Festival’ini ziyaret etti.

Kaymakam Canpolat ve Başkan Özen Karavan Festivali’ne katıldı
21 Mayıs 2022 | 11:32
Son Güncelleme:

Kaymakam Canpolat, “Türkiye’nin dört bir yanından gelen misafirlerimizi Sapanca’da ağırlamaktan dolayı çok memnun olduk. Eşi bulunmaz konumu ve doğal güzelliklere sahip ilçemiz değerli karavan tutkunlarını ve firmaları ağırlıyor. Hepinize tekrardan hoş geldiniz diyorum” dedi.

Başkan Özen; “Ev sahipliğini yapmış olduğumuz, Türkiye'nin en büyük karavan festivali olan AL-KO Karavan Fest tarafından ilçemizde gerçekleştirilen karavan festivaliyle karavancıları bir arada görmek bizleri mutu etti. Festivaller bir bölgenin değerlerini tanıtmak amacıyla yapılan önemli etkinliklerdendir. Katılımcı firmaları ziyaret ederek karavanları yakından görüp inceledik. Turizm cenneti olan Sapanca’mızda karavan tutkunlarını ağırlamaktan son derecede memnuniyet duydum” diye belirtti.

Sapanca’ya festivale gelen karavancılar, Başkan Özen’e bu festival ve kullanıma açılan mekân için teşekkürlerini ilettiler. Böylesine doğa harikası bir konuma sahip olan Sapanca halkının yaşadıkları bölge açısından çok şanslı olduklarını dile getirdiler. Başkan Özen, 60 katılımcı firmanın bulunduğu, ulusal ve uluslararası 800 civarı bireysel karavancının katılım sağladığı festivalde herkese iyi eğlenceler diledi.