USD 32,58
EUR 34,80
ALTIN 2.505,82
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Kaya: 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılını Başlatacağız

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Murat Kaya, seçim çalışmalarına 4 ilçe ile devam etti. Yoğun temposu ile büyük beğeni toplayan Kaya, “İnşallah 14 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılını beraberce başlatacağız” dedi.

Kaya: 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılını Başlatacağız - Sayfa 1

4 İLÇEDE PROGRAM

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Murat Kaya, yoğun temposu ve çalışkanlığı ile dikkat çekiyor. Çalışmalarına Akyazı, Adapazarı, Geyve ve Pamukova ilçeleri ile devam eden Kaya, mahalle buluşmalarında Sakaryalılara seslenirken, esnaf, kahvehane ve ev ziyaretleri ile vatandaşlarla kucaklaşıyor. Gittiği yerlerde büyük ilgi ve destek gören Kaya, “İnşallah 14 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılını beraberce başlatacak; huzuru, kardeşliği, barışı, güveni, şehirleri, hayatı ve mutluluğu beraberce inşa edeceğiz” dedi.

Kaya: 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılını Başlatacağız - Sayfa 2

MİLLETİN ADAMI RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Pamukova’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Mitingini değerlendiren Kaya, “Sayın Cumhurbaşkanımızın muhteşem İstanbul mitingi Bay Bay Kemal ve 7‘li saz arkadaşlarının dengesini fena bozmuş olacak ki, provokasyon yapıp gündem olmaya çalışıyorlar. Kurdukları trol ordularıyla sosyal medyalarında her gün başka yalan atıp tutanlar gerçekleri Sosyal Meydanlarda görünce me yapacaklarını şaşırdılar. Ne yaparsanız yapın, bu aşkı bu sevdayı bu necip milletin gönlünden alamazsınız. 14 Mayıs’ta, Allah'ın izni ve Milletimizin desteğiyle Türkiye Yüzyılı için, güçlü yarınlar için milletimizin emanetini yeniden milletin adamı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teslim edeceğiz” dedi.

Kaya: 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılını Başlatacağız - Sayfa 3

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Kaya son olarak ise şunları kaydetti: “Sakarya’nın 16 ilçesinde, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve değerli teşkilat mensuplarımızla birlikte kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Bu coşku, bu teveccüh ve bu aşk ile güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. Aynı aşk ve heyecanla, yeni hedeflere doğru durmak yok yola devam diyoruz.”