USD 32,52
EUR 34,93
ALTIN 2.424,63
BIST100 9.722
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Karne sevincine ortak oldular

Karasu İlçe Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı ve Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Şehit Serkan Sağır ilk ve Ortaokulunda öğrencilerin karne sevincine ortak oldular.

Karne sevincine ortak oldular - Sayfa 1

Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı ve Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan ve Resuller Mahalle Muhtarı Yusuf Sağır eşlik etti.

Karne sevincine ortak oldular - Sayfa 2

Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı, Başkan İshak Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, Mahalle Muhtarı Yusuf Sağır ve Okul Müdürü İbrahim Ünal Okulöncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine karnelerini dağıttılar.

Karne sevincine ortak oldular - Sayfa 3

Kaymakam Helvacı, Sınıfları ziyareti esnasında öğrencilere bolca kitap okuyarak, gezerek eğlenerek bir tatil geçirmelerini söyleyerek iyi tatiller diledi. 8. sınıf öğrencilerine karnelerini verirken Liselere Geçiş Sınavında İlçe genelinde göstermiş oldukları başarıdan dolayı öğrencileri tebrik eden Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, çalışmalarından dolayı Okul idaresine ve öğretmenlere teşekkür ederek ziyaretini tamamladı.

Karne sevincine ortak oldular - Sayfa 4

Okul ziyareti esnasında sınıflara Satranç takımı hediye eden Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Yoğun geçen bir eğitim-öğretim yılının daha sonuna geldiniz. Sizler bizim umudumuz olan geleciğin mimarlarısınız. Aldığınız eğitim ışığında, kendinize, ailenize ve ülkemize fayda sağlayacak bireylersiniz. Başarılarınızdan dolayı hepinizi kutluyor ve iyi tatiller diliyorum” dedi.