USD 37,84
EUR 40,95
ALTIN 3.679,30
BIST100 9.045

Karasu’da Ulaşım İçin Yeni Adımlar: Alternatif Yol ve Kavşak Düzenlemesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Karasu ilçesinde devam eden ulaşım yatırımlarını yerinde inceledi. İlçe belediyesi ile birlikte yürütülen projeler kapsamında Darıçayırı ve Paralı Mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunun tamamlanmak üzere olduğunu belirten Alemdar, Karasu’nun girişine yapılacak yeni kavşak düzenlemesiyle trafiğin daha güvenli hale geleceğini ifade etti.

12 Mart 2025 | 13:19
Son Güncelleme:
Karasu’da Ulaşım İçin Yeni Adımlar: Alternatif Yol ve Kavşak Düzenlemesi - Sayfa 1

Başkan Alemdar Karasu’da Ulaşım Yatırımlarını İnceledi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ve belediye başkan yardımcılarıyla birlikte ilçede yürütülen yol ve altyapı çalışmalarını yerinde gördü. 

Karasu’da Ulaşım İçin Yeni Adımlar: Alternatif Yol ve Kavşak Düzenlemesi - Sayfa 2

İlk olarak Darıçayırı ve Paralı Mahalleleri arasındaki ulaşımı kolaylaştıracak alternatif grup yolundaki son durumu inceleyen Başkan Alemdar, ardından İstiklal Caddesi'nde sürdürülen altyapı, üstyapı, yol genişletme ve kavşak düzenleme çalışmalarını denetledi.

Karasu’da Ulaşım İçin Yeni Adımlar: Alternatif Yol ve Kavşak Düzenlemesi - Sayfa 3

Alternatif Grup Yolu Güvenli ve Konforlu Ulaşım Sağlayacak

Darıçayırı ve Paralı Mahallelerini birbirine bağlayacak yol çalışmasında Karasu Belediyesi altyapı işlemlerini tamamlarken, asfaltlama işlemi Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek. Başkan Alemdar, bölge halkının uzun süredir beklediği bu alternatif yolun özellikle olumsuz hava koşullarında tehlike arz eden mevcut yolun yerine daha güvenli bir ulaşım imkânı sunacağını belirtti.

Karasu’da Ulaşım İçin Yeni Adımlar: Alternatif Yol ve Kavşak Düzenlemesi - Sayfa 4

İstiklal Caddesi’nde Kavşak Düzenlemesi Yapılacak

Karasu’nun giriş ve çıkış noktalarından biri olan İstiklal Caddesi’nde yürütülen altyapı, üstyapı, yol genişletme ve kavşak düzenleme çalışmalarını da inceleyen Başkan Alemdar, ilçeye daha düzenli ve güvenli bir giriş kazandırmak için Büyükşehir Belediyesi’nin de gerekli desteği vereceğini söyledi.