USD 32,38
EUR 35,00
ALTIN 2.326,09
BIST100 9.089
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Karasu’da Kesintisiz ve Kaliteli Ulaşım

Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol düzenleme ve sıcak asfalt çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Karasu’da Kesintisiz ve Kaliteli Ulaşım - Sayfa 1

Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aziziye Mahallesi, Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mevkii'nde altyapı ve zemin düzenleme hazırlık çalışmalarını tamamlayarak sıcak asfaltlama işlemine başladı.

Karasu’da Kesintisiz ve Kaliteli Ulaşım - Sayfa 2

Çalışmalardan dolayı Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’ya teşekkür eden Aziziye Mahallesi sakinleri; “Mahallemizde önce ana caddelerde altyapı ve yol düzenleme çalışması gerçekleştirildi.

Karasu’da Kesintisiz ve Kaliteli Ulaşım - Sayfa 3

Şu an ise Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mevkii'nde asfalt çalışması başlamış bulunuyor. Taleplerimizi her zaman dinleyen ve yerine getirme gayreti içerisinde olan Belediye Başkanımız Sayın İshak Sarı ve ekibine teşekkür ediyoruz” dediler.

Karasu’da Kesintisiz ve Kaliteli Ulaşım - Sayfa 4

“Kendi İmkanlarımızla”

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Cennet İlçemiz Karasu’nun dört bir yanında kesintisiz ve kaliteli ulaşım için çalışmaya devam ediyoruz. Diğer taraftan sorumluluk alanlarımızdaki talep ve ihtiyaçları da en kısa sürede, imkanlarımız doğrultusunda yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.