USD 32,33
EUR 35,06
ALTIN 2.300,51
BIST100 9.059
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Karasu HEM kapanışı bulvarda yaptı

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen etkinlikle kursiyerlerin elinden çıkan ürünler Bulvar’da sergilendi.

Karasu HEM kapanışı bulvarda yaptı
10 Haziran 2021 | 15:03
Son Güncelleme:

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında hazırlanan Halk Eğitim Merkezi (HEM) sergisi, 10 Haziran Perşembe günü (bugün) Bulvar’da açıldı. Karasu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Hayat Boyu Öğrenme Haftası sergisi, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Turan Yüzücü, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Taşkıran, HEM Müdürü Said Özkan ve Müftü Bektaş Günay’dan oluşan protokolünün katılımıyla Bulvar’da açıldı.

GENİŞ YELPAZE

Açılışı yapan protokol üyeleri kurdele kesiminin ardından sergi alanını gezerek kursiyerlerin yaptığı ürünleri inceledi ve bilgi aldı. Emek dolu sergiyi, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar ilgiyle inceledi. Kıyafetlerden, ev tekstili, ahşap süsleme, tablo, biblo, takı, çanta ve makrame işlerine kadar geniş bir yelpazede el emeği göz nuru birçok materyalin yer aldığı sergi yoğun ilgi gördü. Serginin bugün saat 19.00’a kadar açık kalacağı belirtildi.

GELİŞİME KATKI

HEM faaliyetlerinin tanıtılması ve kursların görünürlüğünün arttırılmasını hedeflediklerini yineleyen HEM Müdürü Said Özkan, ‘’Halkımıza yönelik hayat boyu öğrenme kurslarımızda halk eğitim faaliyetleri ile istihdamı geliştirmek, iş gücü oluşturarak ekonomiye katkıda bulunmak, kişilerin mesleki ve kültürel gelişimlerine imkân sağlamak, halkımıza yönelik tanıtım faaliyetleri ve öğrencilerimizin akademik gelişimlerine katkı sunmak amacıyla hafta boyunca Her Yerde Herkes İçin Eğitim anlayışıyla kutladık. Hafta kapsamında bugün burada açtığımız sergi kapanış etkinliğimiz olacak fakat adı üzerinde, hayat boyu öğrenme çalışmalarımız ve etkinliklerimiz hep olacak’’ diye konuştu.

‘FARKLI VE GÜZEL İŞLER’

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Taşkıran sergi alanına yaptığı açıklamada, insanların hayatları boyunca HEM etkinliklerinden istifade edebileceklerini belirterek, ‘’Vatandaşların sosyal, kültürel, eğitimsel ve sportif faaliyetlere katılabileceklerini ifade etmek için Karasu HEM, Hayat Boyu Öğrenme haftası kapsamında birçok alanda etkinlikler gerçekleştirdi. Bugün de burada kursiyerlerinin ortaya çıkardıkları birbirinden farklı ve güzel işler sergileniyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.