USD 32,28
EUR 34,80
ALTIN 2.396,74
BIST100 10.248
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Karasu Bodrum sahillerini aratmadı

9 günlük Kurban Bayramı tatilini geçirmek için Sakarya’nın Karasu ilçesine gelen vatandaşlar sahile akın etti. Yüzlerce vatandaşın serinlemek için akın ettiği ilçede Bodrum sahillerini aratmayan görüntüler ortaya çıktı. Dolup taşan sahil havadan da görüntülendi.

Karasu Bodrum sahillerini aratmadı - Sayfa 1

Kurban Bayramı’nın gelmesiyle birlikte 9 günlük tatili fırsat bilen vatandaşlar, Sakarya’nın Karasu ilçesine akın etti. Kimileri ailesiyle birlikte piknik tadında bir gün geçirerek, kimileri denize girerek, kimileri de kumda güneşlenerek güneşli havanın tadını çıkardı.

Karasu Bodrum sahillerini aratmadı - Sayfa 2

Dolup taşan Karasu’da adeta Bodrum sahillerini aratmayan görüntüler ortaya çıktı. Bayramın ilk günü sahilde adeta şemsiye dikilecek yer kalmazken, tatilini geçiren vatandaşlar da memnuniyetini dile getirdi.

Karasu Bodrum sahillerini aratmadı - Sayfa 3

Gün boyunca cankurtaranlar görev yaparken, denizin tehlikeli olduğu bölümlerde belediye hoparlörlerinden sık sık uyarılar yapıldı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı cankurtaran ekipleri bayram boyunca önlemlerini arttırdı. 

Karasu Bodrum sahillerini aratmadı - Sayfa 4

Cankurtaran Grup Eğitmeni Yusuf Serdar Aldanmaz, “Bayram boyunca 4 kurtarma aracı, bir hasta nakil aracı, 29 kule ve 40 personel ile Karasu’da bölgemizi koruyacağız. Misafirlerimizden isteğimiz çocuklarına sahip çıkmaları ve cankurtaran olmayan bölgelerde suya girmemeleri” dedi.