USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

“Karasu Belediyesinde E-Belediye Sistemi İçin Tüm Hazırlıklar Tamam”

Karasu Belediyesi tüm iş ve işlem süreçlerini elektronik ortamda yapabilmeleri ve yerel hizmetlerin elektronik ortamda vatandaşa sunulmasını sağlamak için hayata geçireceği e-Belediye Bilgi Sistemi ile ilgili olarak tüm hazırlıklarını tamamladı.

“Karasu Belediyesinde E-Belediye Sistemi İçin Tüm Hazırlıklar Tamam”
24 Haziran 2022 | 17:21
Son Güncelleme:

Belediye Başkanı İshak Sarı’nın geçtiğimiz aylarda İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü ziyaretinin ardından gerekli tüm yazışmaları ve konuyla ilgili tüm sistemsel altyapıyı tamamlayan Karasu Belediyesi, bugün Belediye Meclis salonunda, tüm Birim Sorumlularının katılımıyla, İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü e-Belediye Proje Koordinatörü Şükrü Çiçek ve Analiz Uzmanı Kemal Tosun’dan E-Belediye Otomasyon Programının genel tanıtımı hakkında brifing aldılar.

“Hızlı ve Kaliteli Hizmet”

“Halkımıza hızlı ve kaliteli hizmet sunma adına önemli bir hizmeti daha hayata geçiriyoruz” diyen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Mart ayında İçişleri Bakanlığı ile koordineli olarak başlayan çalışmalarımızın büyük bölümünü tamamlandık ve bugün itibariye kurum personelimize kullanıcı eğitimleri vermeye başladık. İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde birçok kamu kurumu tarafından kullanılan e-Belediye sisteminin İlçemiz adına önemli bir hizmet olduğu kanaatindeyim. En kısa zamanda yeni sisteme geçiş yaparak vatandaşlarımıza daha hızlı, kaliteli ve güvenilir bir hizmet sağlamayı planlıyoruz. İlçemize hayırlı olsun” dedi.