USD 32,42
EUR 34,46
ALTIN 2.487,84
BIST100 9.680
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Karasu Belediyesi: Misafirlerimizin huzurunu bozacak hiçbir eyleme izin vermeyeceğiz

Karasu’da Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olmasıyla birlikte İlçe nüfusu bir milyonu aşkın duruma geldi. Bu sebeple sahil kenarındaki hizmete yoğunluk gösterildi. Kimliği belirsiz kişiler sahil kenarındaki bir çok hizmete zarar verdi. Karasu Belediyesi bu konu ile alakalı bir açıklama yaptı.

Karasu Belediyesi: Misafirlerimizin huzurunu bozacak hiçbir eyleme izin vermeyeceğiz - Sayfa 1

Karasu Belediyesi'nden yapılan açıklama şu şekilde; Cennet İlçemiz Karasu’da yaz aylarının iyice kendisini hissettirmesi ve Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olmasıyla birlikte İlçe nüfusumuz bir milyonu aşkın duruma gelmiştir. 

Karasu Belediyesi: Misafirlerimizin huzurunu bozacak hiçbir eyleme izin vermeyeceğiz - Sayfa 2

Sahillerimizde yaşanılan yoğunluğu da göz önünde bulundurarak birçok alanda önemli hizmetleri hayata geçirmiş bulunmaktayız. Fakat nedenini bilmediğimiz biçimde sahil bölgemize koymuş olduğumuz tuvalet, duş ve soyunma kabinleri başta olmak üzere birçok hizmetimiz kimliği belirsiz kişilerce tahrip edilmektedir. İlçemiz için bu kötülüğü yapan sorumluların tespiti ve haklarında gerekli işlemlerin yapılması konusunda girişimlerde bulunacağımızı özellikle belirtiriz.

Karasu Belediyesi: Misafirlerimizin huzurunu bozacak hiçbir eyleme izin vermeyeceğiz - Sayfa 3

Karasu Belediyesi olarak, iki hafta içerisinde üç kez tadilatını yaptığımız tuvalet, duş ve giyinme kabinleri ile birlikte birçok hizmetimizin geçtiğimiz günlerde bazı kişiler tarafından tekrar tahrip edildiğini tespit etmiş bulunuyoruz. Özellikle tuvalet, duş ve giyinme kabinlerinin kapılarının söküldüğü, peyzaj çalışmalarımızda ki çiçeklerin kopartıldığı, bankların sökülerek yerinden alındığı, sulama sistemlerimize zarar verildiği ve parklarımızda ki çocuk oyun gruplarının bilinçli olarak kırıldığını da tespit etmiş bulunuyoruz.

Karasu Belediyesi: Misafirlerimizin huzurunu bozacak hiçbir eyleme izin vermeyeceğiz - Sayfa 4

Halkımızın kullanıma sunmuş olduğumuz alanlarda, meydana gelen tahribatlarla ilgili vatandaşlarımızdan gelen ihbarları dikkate alıyoruz, Onlar ne kadar zarar verirse versin, biz tahrip edilen tuvalet, duş ve soyunma kabinlerin tadilatını gerçekleştireceğiz ve yeniden halkımızın hizmetine sunacağız. Vatandaşlarımızın ve misafirlerimizin sağlığını, huzur ve güvenliğini bozacak hiçbir eyleme kesinlikle izin vermeyeceğiz.