USD 32,50
EUR 34,76
ALTIN 2.482,03
BIST100 9.565
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Karacalar yerleşim yerlerine kadar indi, muhtar vatandaşlara çağrı yaptı

Ormanlarda yiyecek bulamayan Karacalar, Akyazı Kuzuluk Orta Mahalle merkezine kadar indi. Kuzuluk orta Mahalle Muhtarı Murat Çakmakçı, imkanı olan vatandaşlara orman kenarlarına ve içlerine yiyecek bırakmaları çağrısında bulundu.

Karacalar yerleşim yerlerine kadar indi, muhtar vatandaşlara çağrı yaptı
31 Ocak 2022 | 10:16
Son Güncelleme:

Ormanlarda yiyecek bulamayan Karacalar, Akyazı Kuzuluk Orta Mahalle merkezine kadar indi. Kuzuluk orta Mahalle Muhtarı Murat Çakmakçı, imkanı olan vatandaşlara orman kenarlarına ve içlerine yiyecek bırakmaları çağrısında bulunurken, karacaları kovalayan avcıları görenlerin muhtarlık veya Alo 174 ihbar hattını aramasını istedi.

Muhtar Çakmakçı, "Ormanlarda yiyecek bulamayan karacalar mahallemizin merkezine kadar indiler. İmkanı olan vatandaşlarımız orman kenarlarına orman içlerine saman çayır slash gibi bu hayvanların yiyeceklerinden bırakmalarını rica ediyoruz. Bizlerde milli parklar ve yaban hayatı koruma müdürlüğü ile görüşüp gerekli çalışmanın yapılmasını talep edeceğiz. Bu karacaları kovalayan avcılar görürseniz muhtarlık olarak bizlere veya alo 174 ihbar hattını aramanızı sizlerden rica ediyoruz." ifadelerini kullandı.