USD 32,37
EUR 34,98
ALTIN 2.325,64
BIST100 9.138
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Kar ne zaman yağacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava durumu raporunun yanı sıra uzun vadeli tahminlerini de vatandaşla paylaştı. Peki Kar ne zaman yağacak? Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

Kar ne zaman yağacak?
03 Aralık 2022 | 12:43
Son Güncelleme:

3 ARALIK CUMARTESİ HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 3 Aralık Cumartesi günü yurdun kuzey kesimlerinde yağışların etkili olacağını kaydetti. İstanbul dahil olmak üzere birçok ilde sağanakla birlikte sıcaklıkların da düşeceği kaydedildi. Ülkenin güneyinde ise parçalı bulutlu ve güneşli hava bekleniyor. Sıcaklığın 23 dereceye kadar yükseleceği bölgede hafta ortasına kadar yağış görülmüyor. Karadeniz'in doğusunda ise karla karışık yağış görüleceğini kaydeden uzmanlar, yüksek kesimlerde ise etkili kar yağışı olacağını belirterek vatandaşları uyardı.

4 ARALIK PAZAR HAVA DURUMU

Pazar gününden itibaren yağışların, yurdun batısını terk ederek bulutlu bir hava bırakacağını kaydeden yetkililer, iç kesimlerde ise sisli havanın etkili olacağını kaydetti.

5 ARALIK PAZARTESİ HAVA DURUMU

Yeni haftanın ilk gününde Karadeniz'in kıyı kesimlerinde görülecek yağış, doğuda kar olarak etkisini göstermeye devam edecek. Güneyde ise sıcaklık mevsim normalleri üzerinde seyrediyor.

6 ARALIK SALI HAVA DURUMU

Ülkenin doğu kesimi yağış alırken orta ve batı kesimler ise bulutlu olacak. Salı günü doğudaki kar yağışı çevre illere yayılarak etkisini yükseltecek.

7 ARALIK ÇARŞAMBA HAVA DURUMU

Çarşamba günü ise ülke genelinde güneş yüzünü gösterecek. Hava sıcaklıklarında düşüş devam ederken batı ve iç kesimlerde güneşli günler, doğuda ise kar ve yağmur etkili olacak.