USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Kaliteli yemek uygun fiyata

Büyükşehir Belediyesi'nin üniversite girişine açtığı Kampüs Öğrenci Lokantası’nda öğrenciler kaliteli yemeği uygun fiyata yiyor. Bu işletmede tüm yemekler kurulan ekip tarafından günlük hazırlanıp tezgâha çıkıyor. Büyükşehir’den yapılan açıklamada, “Öğrenci şehri Sakarya’da gençlerimizin hayatını kolaylaştıracak adımlar atmaya devam edeceğiz” denildi.

Kaliteli yemek uygun fiyata - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere yönelik projelerine her gün bir yenisini ekliyor.

Kaliteli yemek uygun fiyata - Sayfa 2

Öğrencilerin sosyal hayatına dokunan, ihtiyaçların karşılanması için uygulamalar hayata geçiren ve belediye hizmetlerine ulaşımı en kolay seviyeye indiren Büyükşehir, yemek ihtiyaç için önemli bir hizmete daha imza attı.

Kaliteli yemek uygun fiyata - Sayfa 3

Sakarya Üniversitesi yolu üzerinde belediye iştiraki BELPAŞ tarafından "Kampüs Öğrenci Lokantası" öğrencilere hizmet vermeye başladı. Restoran içindeki tüm bölümler öğrenciler için büyük bir özenle hizmete hazır hale getirildi.

 

Kaliteli yemek uygun fiyata - Sayfa 4

Uygun fiyata kaliteli yemek

Ayrıca restoran için ayrı bir aşçı, personel ekibi kurularak, vatandaşların yemek yediği alanın dışında büyük bir mutfak yapıldı. Aşçılar, en güzel yemekleri Sakarya'da eğitim gören öğrenciler için hazırlıyor. Ayrıca, işletmede hijyenik üretim ve sunuma büyük bir hassasiyet gösteriliyor.