USD 32,48
EUR 34,93
ALTIN 2.434,74
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Kafeler Sokağı'nda adam yaralayıp kaçmıştı! O şahıs bu kez tutuklandı

Serdivan'da karıştığı kavgada silahla havaya ateş eden ve mahkemece serbest bırakılan İ.K ertesi akşam yine kavga ettiği husumetlisini vurduktan sonra kaçmıştı. Polisin 10 gün sonra yakaladığı saldırgan bu kez tutuklandı.

Kafeler Sokağı'nda adam yaralayıp kaçmıştı! O şahıs bu kez tutuklandı
14 Ocak 2022 | 10:32
Son Güncelleme:

Alınan bilgiye göre 1 Ocak Cumartesi'yi pazara bağlayan gece Serdivan'da Kafeler Sokağı olarak bilinen Bağlar Caddesinde yaşanan olayda iki grup arasındaki kavgada havaya silah atıldı.

Cadde üzerinde görevli mahalle ve çarşı bekçileri, olaya karışan iki kişiyi anında yakaladı.
Olayda kullanılan ve yere düşen bir silaha da el konuldu. Polisteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen iki şüpheli serbest bırakıldı.

ERTESİ AKŞAM VURUP KAÇTI

Olayın üzerinden 24 saat geçmeden, pazar akşam saatlerinde taraflar yine aynı noktada karşılaştı. Önceki akşam kavga edenler arasında bulunan İ.K (23) yanındaki silahı bu kez havaya değil, aralarında husumet bulunan S.Ç'ye (30) doğru ateşledi. S.Ç bacaklarından vurularak yaralanırken İ.K bu kez de olay yerinden kaçmayı başardı.

S.Ç hastaneye kaldırılırken, polis her yerde saldırgan İ.K'yi aramaya başladı.

BU KEZ TUTUKLANDI

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet büro ekipleri, İ.K'yi olaydan 10 gün sonra yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen İ.K, bu kez sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.