USD 32,51
EUR 34,80
ALTIN 2.431,30
BIST100 9.698
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Kaderimin Oyunu Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Kaderimin Oyunu Dizisinin Konusu Ne, Oyuncuları Kimler?

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Kaderimin Oyunu konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Öykü Karayel'in başrol olarak yer aldığı Kaderimin Oyuncu dizisi ne zaman? Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak gibi oyuncuların yer aldığı Kaderimin Oyunu dizi konusu ne?

Kaderimin Oyunu Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Kaderimin Oyunu Dizisinin Konusu Ne, Oyuncuları Kimler?
14 Ekim 2021 | 17:33
Son Güncelleme:

Başrollerinde Akın Akınözü ve Öykü Karayel'in yer aldigi Kaderimin Oyunu’nun çekimleri İstanbul’da başladı. başrol oyuncuları Akın Akınözü ve Öykü Karayel'den set fotoğrafı geldi.

KADERİMİN OYUNU DİZİSİNİN KONUSU NE?

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak, yapımcılığını ise Nazlı Heptürk’ü yaptığı, hikayesini Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı ‘Kaderimin Oyunu’ dizisinin konusu araştırılmaya başlandı. Kaderimin Oyunu dizisinde 32 yaşında 2 çocuk annesi ve güzel bir kadın olan Asiye, çok küçük bir yaşta annesini kaybetmiş ve üvey annesiyle büyümüştür. Aradığı mutluluğu Cemal'le yakalayacağına inanınca henüz 17 yaşındayken kaçarak evlenmiştir.

Asiye'nin 2. çocuğu Umut'a hamile olduğu dönemde kocası Cemal gittikçe içine kapanır ve girdiği bunalım sonucunda evi terk eder. Ardından zengin bir ailenin kızı olan Helin Demirhan'la tanışır. Helin ise deliler gibi aşıktır Cemal'e. Cemal'in aklında hala Asiye vardır ancak Helin hamile kalınca bir tercih yapar ve Helin'le birlikte zengin ve rahat hayatı seçer. 2 çocuğu için zorlu bir mücadeleye giren Asiye'nin hayatı ise Demirhan ailesinin müştelimatında büyüyen Mahir ile tanışmasıyla tamamen değişir.

KADERİMİN OYUNU DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM?

Kderimin Oyunu dizisinin oyuncu kadrosunda barol olarak Öykü Çelik, Akın Akınözü ve Sarp Apak'ın yer alacak. Diğer oyuncuların kim olacağı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

KADERİMİN OYUNU DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak'ın oturduğu yapımcılığını ise Nazlı Heptürk'ün üstlendiği Kaderimin Oyunu adlı yeni dizi yakında Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.