USD 44,22
EUR 50,54
ALTIN 7.136,03
BIST100 13.093

Kaçakçıların Rotası Adapazarı'nda Kesildi

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, emniyet güçleri tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla yüklü miktarda kaçak ürünün piyasaya sürülmesi engellendi.

Kaçakçıların Rotası Adapazarı'nda Kesildi
24 Şubat 2026 | 11:03
Son Güncelleme:

Şüpheli Araç Adapazarı'nda Durduruldu

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde titiz bir çalışma yürüten İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'dan Sakarya'ya kaçak ürün sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine harekete geçti. Takibe alınan şüpheli araç, Adapazarı sınırları içerisinde durdurularak detaylı bir aramadan geçirildi.

16 Bin Adet Yeni Nesil Cihaz Bulundu

Polis ekiplerinin araçta yaptığı aramalarda, yasadışı yollarla ülkeye sokulan ve piyasaya sürülmeye hazırlanan tam 16 bin adet gümrük kaçağı yeni nesil elektronik sigara ele geçirildi.

İki Şüpheli Gözaltında

Operasyon kapsamında araçta bulunan ve kaçakçılık faaliyetiyle bağlantılı oldukları tespit edilen S.A. (29) ve A.O. (37) isimli iki şahıs kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken, olayla ilgili soruşturmanın derinleştirilerek sürdüğü bildirildi.