USD 32,44
EUR 34,73
ALTIN 2.439,07
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Justin Bieber'a ne oldu, hastalığı ne?

Justin Bieber, paylaştığı video sonrasında sosyal medyanın gündeminde yer alan isimlerden birisi haline geldi. Peki Justin Bieber'a ne oldu, hastalığı ne? Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

Justin Bieber'a ne oldu, hastalığı ne?
11 Haziran 2022 | 14:20
Son Güncelleme:

JUSTIN BIEBER'A NE OLDU, HASTALIĞI NE?

Justin Bieber'ın paylaştığı video sonrasında birçok kişi ünlü sanatçının hastalığıyla ilgili araştırma yapmaya başladı. Yüzünün bir tarafında kontrol bozukluğu yaşanan ve tek gözünü kontrol edebilen ünlü şarkıcı ramsay hunt sendromuna yakalandı. Ramsay hunt sendromu geçiren Bieber, virüsün kulağındaki bir sinire saldırması sebebiyle yüz felçi geçirdiğini açıkladı.

JUSTIN BIEBER SAĞLIK DURUMU NASIL?

Justin Bieber'ın yaşadığı talihsiz hastalık sonrasında sevenleri tarafından sağlık durumu merak edilmeye başladı. Yaşadığı rahatsızlık nedeniyle konserlerini erteleyen ve doktorun tavsiyesiyle dinlenmeye çekilen başarılı şarkıcı hastalığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bieber, "Bunu söylediğime inanamıyorum. İyileşmek için her şeyi yaptım ama hastalığım giderek kötüleşiyor. Sizi çok seviyorum ve dinlenip, iyileşeceğim." sözlerinde bulundu.