USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

İznik-Adapazarı yolunda zincirleme kaza

İznik-Adapazarı yolunda meydana gelen ve 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi ağır yaralandı.

İznik-Adapazarı yolunda zincirleme kaza
18 Haziran 2021 | 10:46
Son Güncelleme:

Kaza, Adapazarı Yolu Çiçekli mevkiinde dün akşam 20:30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çiçekli mevkiinde seyir halinde olan ticari araç iş makinasına çarptı.

ARAÇLAR ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Hızını kontrol edemeyen Fikret K. idaresindeki otomobil ise ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçlar şarampole yuvarlandı. İhbar üzerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Gelen jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri sıkışan yaralıları kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından iki araçta bulunan yaralılar çeşitli hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan iki çocuk babası Fikret K. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan Hatice B., Canan G., Cevat G., Ender B. ve ismi öğrenilemeyen bir kişi Bursa’daki hastanelere sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.