USD 32,47
EUR 35,18
ALTIN 2.326,11
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

İşte Esnaf Odalarının Kongre Tarihleri

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı 61 meslek odası 1 Ocak itibariyle 3 ay sürecek bir dönemde kongrelerini yapmaya hazırlanıyor.

İşte Esnaf Odalarının Kongre Tarihleri - Sayfa 1

ÖZEL HABER/HİLAL BEYAZ

3 AY SÜRECEK

Sakarya’da SESOB’a bağlı olarak faaliyet gösteren 61 meslek odasında kongre süreci başlıyor. 61 meslek odası 3 ay sürecek bir maraton ile kongrelerini tamamlayacak. Ardından ise 61 odanın temsilcileri Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanını seçecek. 4 yıl boyunca ilgili meslek kuruluşları ve sanatkarları temsil edecek başkan ve yöneticilerinin seçileceği kongreler 1 Ocak itibariyle start alacak. 31 Mart’a kadar devam edecek kongrelerin ardından ise SESOB Yönetim Kurulu Seçimi yapılacak.

İLK KONGRELER 1 OCAK’TA

Sakarya’da yeni yılın ilk günü kongresini yapacak olan odalar Terziler Tuhafiyeciler Konfeksiyoncular Esnaf Odası, Sakarya Minibüscüler Esnaf Odası, Sandalyeciler, Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Fırıncılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası olacak.

2 Ocak’ta ise Oto Sanatkarlar Esnaf Odası, Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası sandığa gidecek. Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odası 5 Ocak’ta, Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası 6 Ocak’ta, Sakarya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ise 9 Ocak’ta kongreye gidecek.

İşte Esnaf Odalarının Kongre Tarihleri - Sayfa 2

İŞTE SAKARYA’DA KONGRE TARİHİ KESİNLEŞEN 61 ESNAF VE SANATKAR ODASININ SANDIĞA GİDECEĞİ TARİHLER