USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

İşte 10 sene önce bugün Sakarya'nın gündemi

Zamana yolculukta bugün 25 Nisan 2011 tarihine gidiyoruz. İşte tam 10 sene önce Sakarya gündemindeki konular. O günlerde Sakarya'da olan bitenler..

İşte 10 sene önce bugün Sakarya'nın gündemi - Sayfa 1

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI SATSO'DA

AK Parti Sakarya Milletvekili adayları Sakarya Sanayi ve Ticaret Odası'nı ziyaret ettiler. AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, milletvekili adayları Hasan Ali Çelik, Ayhan Sefer Üstün, Şaban Dişli, Ayşenur İslam, Ali İhsan TYavuz, Ziya Cevherli, Ender Serbes ve aday gösterilmeyen milletvekilleri Recep Yıldırım ve Erol Aslan Cebeci, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, milletvekili adaylarına başarılar dileyerek, seçim sonrası hazırladıkları projelerle milletvekillerine gideceklerini ve Sakarya adına yarar sağlayacak konularda destek isteyeceklerini söyledi. 

İşte 10 sene önce bugün Sakarya'nın gündemi - Sayfa 2

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

MHP İl Başkanlığı tarafından Elegante Kafede düzenlenen toplantıda milletvekili adayları ile basın mensupları bir araya geldi. İl Başkanı Orhan Ünver, seçim çalışmalarına erken başladıklarını ifade ederek, “Sakarya tarihinde ilk defa beklide bu kadar şahsiyet sahibi 13 kişi aday adayı oldu. Teşkilatımız olarak bu değeri aday adayında 7 tanesini sıralama yapmadan hepsini 1'inci sıra gibi görüyoruz. Bizde bu adaylarımızın hepsini yan yana kabul ederek 7 - 0'ı hedefliyoruz. Sakarya il başkanı olarak, 16 ilçe teşkilatı, ilçe yönetimi, kadın kolları ve milletvekili adayları olarak aynı azim ve kararlılık içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

İşte 10 sene önce bugün Sakarya'nın gündemi - Sayfa 3

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI EVLERİ ZİYARET EDİYOR

AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları ev ziyaretlerine başladı. AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özden, Kaynarca ilçesinde ev ziyaretlerini başlattı. İl Gençlik Kolları Başkanı Özden, Kaynarca Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Haliloğlu ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında evleri ziyaret ettiler. Seçim çalışmalarına haftalar öncesinden başladıklarını ifade eden Özden, “AK Parti Sakarya Gençlik Kolları olarak güçlü bir gençlik yapımız var. Bu yapımızla çalışmalarımızı hızlandırarak arttıracağız.” Dedi.

İşte 10 sene önce bugün Sakarya'nın gündemi - Sayfa 4

SAKARYA ÜNİVERSİTESİNDE KAVGA   

Sakarya Üniversitesi Esentepe kampüsü kafeterya önünde karşıt görüşlü iki öğrenci grubu arasında kavga çıktı. Öğrencilerin kavgasında masa, sandalye ve taşlar havada uçuştu. Son günlerde üniversite yaşanan gerginlik üzerine kampus girişinde hazır bekletilen Çevik Kuvvet ekiplerinin müdahalesi ile kavga daha da büyümeden önlendi. Kavga sonucu Kampüs kafeteryanın camları kırıldı. Kafeteryanın bahçesi savaş alanına döndü. Kavgaya karışan 12 öğrenci ise polis tarafından gözaltına alındı. Polis kampüs çevresinde ve içinde geniş güvenlik önlemleri aldı.