Isparta’da Yoğun Kar Yağışı: Şehir Beyaza Büründü
Isparta’da akşam saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışı, kenti kısa sürede beyaza bürüdü. Vatandaşlar sokaklara çıkarak kartopu oynarken, ortaya kartpostallık manzaralar çıktı.
Kent Merkezinde Kar Keyfi
Meteorolojinin günler öncesinden yaptığı uyarılar sonrası Isparta’da akşam saatlerinde kar yağışı etkisini gösterdi. Kısa sürede kenti beyaza bürüyen kar, vatandaşlar için keyifli anlar yaşattı. Gündüz 6 derece olan hava sıcaklığı, gece saatlerinde -4 dereceye kadar düşecek.
Kartopu Oynayarak Kutladılar
Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, sokaklara çıkarak kartopu oynadı ve manzaranın tadını çıkardı. İzmir’den Isparta’ya gelen Aleyna Karasaçlı, yoğun kar yağışına şaşırarak, "Ayağımın tozuyla karı da getirdim. Bu manzarayı görmek beni çok mutlu etti" dedi.
Sürücüler İçin Buzlanma Uyarısı
Kar yağışının gece boyunca devam etmesi beklenirken, yetkililer buzlanma riskine karşı sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.