USD 32,60
EUR 34,83
ALTIN 2.498,31
BIST100 9.462
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Işıksu: “Kentsel Dönüşümde Yeni Çalışmaların Vaktidir”

Adapazarı Belediyesi Aralık ayı meclisinde tüm partilerden Başkan Işıksu’ya Ada Hayat teşekkürü geldi. Toplantıda konuşan Başkan Işıksu, Ada Hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Uygulamasında artık çalışmanın başladığını vurguladı ve projeye destek veren herkese teşekkür etti. Işıksu, “Ada Hayat, kentsel dönüşümde şehrimiz için hamdolsun güzel bir örnek olmuştur. Şimdi yeni güzel çalışmaların, dönüşümlerin vaktidir. Şehir olarak yeni dönüşümleri de başarabileceğimize yürekten inanıyorum.” dedi.

Işıksu: “Kentsel Dönüşümde Yeni Çalışmaların Vaktidir” - Sayfa 1

Adapazarı Meclisinde Gündem: Kentsel Dönüşüm

Adapazarı Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 6 maddelik gündemle toplanan mecliste, gündem dışı söz alan AK Parti’li meclis üyesi Mehmet Yılmaz, Ada Hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Uygulamasında artık çalışmaya start verildiğini dile getirerek, “Mutlu Başkanımız son katıldığı canlı yayın programında da tüm şeffaflığıyla şehir tarihine geçecek bu anlamlı çalışmanın detaylarını paylaşmıştır. Bizler de meclis olarak çok heyecanlıyız. Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Işıksu: “Kentsel Dönüşümde Yeni Çalışmaların Vaktidir” - Sayfa 2

CHP’li Akbay Teşekkür Etti: Ada Hayat Vizyon Projedir

CHP’li Meclis Üyesi Haluk Akbay, yaptığı gündem dışı konuşmada, Ada Hayat Projesi için Başkan Işıksu ve ekibine teşekkür etti. Akbay, “Ada Hayat, şehrimize katma değer katacak. Dünyalar firmasının şehrimizden olması ve yükleniciliği üstlenmesi de ayrıca mutluluk verici. Böylesi vizyon projeyi hayata geçiren Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu’ya ve çalışma ekibine Adapazarı’nı seven biri olarak çok teşekkür ediyorum. Ada Hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Proje Uygulaması bundan sonraki kentsel dönüşüm projeleri için de yöntem ve uzlaşma kültürüne büyük katkılar sağlayacaktır. Şehrimize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Işıksu: “Kentsel Dönüşümde Yeni Çalışmaların Vaktidir” - Sayfa 3

Işıksu: Kentsel Dönüşümde Her Zaman Fedakârlık Yapmaya Hazırız

AK Parti’li meclis üyesi Yılmaz ve CHP’li meclis üyesi Akbay’a teşekkür eden Başkan Işıksu, “Ada Hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Projemizde bugünlere ulaştığımız için Rabbime hamd ediyorum. İlk günden itibaren kentsel dönüşümde taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyuyoruz demiştik. Evet, kentsel dönüşüm için Adapazarı Belediyesi olarak biz hep hazırdık, yine hazırız. Şehrin kalbinde başlattığımız Ada Hayat, iyi bir örnek olsun istedik ve evet hep birlikte başarıyoruz. Kentsel dönüşüme ihtiyacı olan neresi varsa biz fedakârlık yapmaya hazırız. Bizlerle olan herkese, gece gündüz çalışan ekibimize, kıymetli büyüklerimize ve tüm kamuoyuna hassaten çok teşekkür ediyorum. Belediyemizin Cumhur ittifakı meclis üyeleri ve CHP’li meclis üyesine destekleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Açıkçası neden olduğunu anlayamadığım, tüm süreci şeffaf bir şekilde yürütürken Ada Hayat Projemize baştan destek olup sonradan çekimser oy veren İYİ Parti grubunu da anlamış değilim. Olanda hayır vardır. Biz Adapazarı için gayretle çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Işıksu: “Kentsel Dönüşümde Yeni Çalışmaların Vaktidir” - Sayfa 4

Gündem Dışı Konuşmalar

İYİ Parti’li meclis üyesi Doğan Şen, yaptığı gündem dışı konuşmada, İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı seçilmesi dolayısıyla Aralık meclisinin son toplantısı olduğunu dile getirdi ve istifa ettiğini açıkladı. Başkan Işıksu da Şen’e meclisteki çalışmaları için teşekkür etti.