USD 32,57
EUR 34,67
ALTIN 2.515,73
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Işıksu: Gaziler Baş Tacımızdır

Adapazarı Belediyesi tarafından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sakarya Şubesine minibüs tahsis edildi. Protokol imza töreninde konuşan Başkan Mutlu Işıksu, “Gazilerimiz her zaman baş tacımızdır. İmzaladığımız protokolle tahsis ettiğimiz aracın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Işıksu: Gaziler Baş Tacımızdır - Sayfa 1

Adapazarı’ndan Gazilere Minibüs Tahsisi

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’nun ev sahipliğinde, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sakarya Şube Başkanı Erol Demir ve yönetiminin katılımıyla, Adapazarı Belediyesi’nde protokol imza töreni düzenlendi. Protokol kapsamında derneğe araç tahsis edilirken, imza törenine Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık ve Fatih Çelikel ile meclis üyesi Bahtiyar Nalbant da katıldı.

 

Işıksu: Gaziler Baş Tacımızdır - Sayfa 3

Işıksu: Gaziler Baş Tacımızdır

Protokol imzasının ardından konuşan Başkan Mutlu Işıksu, şehit ailelerinin, gazilerin her zaman yanlarında olduklarının altını çizdi. Işıksu, “Gazilerimiz her zaman baş tacımızdır. Şehit ailelerimizin her zaman yanlarındayız. İmzaladığımız protokolle Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sakarya Şubesine bir araç tahsis ettik. Bu aracın gazilerimizin sosyal ve kültürel aktivitelerinin daha da canlanmasına vesile olmasını diliyorum. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.