USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Işıksu: Adapazarı'mızı hep birlikte daha da güzelleştiriyoruz

Mahalle ziyaretlerini sürdüren Başkan Mutlu Işıksu, Işıklar mahallesinde vatandaşlarla buluştu. İstişarenin önemine dikkat çeken Işıksu, “84 mahallemizde, her sokağımızda etkin hizmetler sunmanın, kıymetli hemşehrimizle istişare yapmaktan geçtiğini çok iyi biliyoruz. Talep ve tavsiyeleri dikkatle dinliyor, verdiğimiz sözleri tutuyor ve Adapazarı'mızı hep birlikte daha da güzelleştiriyoruz.” dedi.

Işıksu: Adapazarı'mızı hep birlikte daha da güzelleştiriyoruz - Sayfa 1

Başkan Işıksu Hep Sahada

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın ile birlikte, Adapazarı’nın tüm mahallelerinde vatandaşlarla buluşuyor. Adapazarı Belediyesi meclis üyeleri, mahalle muhtarları, AK Parti mahalle başkanları ile teşkilat mensuplarının da katıldığı buluşmalarda, Başkan Işıksu, gerçekleşen çalışmaları anlatıyor, talepleri tek tek not alıyor.

Işıksu: Adapazarı'mızı hep birlikte daha da güzelleştiriyoruz - Sayfa 2

Işıklar Mahalle Buluşması

Işıklar Mahallesi buluşmasında konuşan Başkan Işıksu, 84 mahallenin tamamında istişare toplantılarının gerçekleştiğini ve her mahallede birkaç defa ziyaretlerin olduğunu belirtti. Işıksu, “Çok yakın bir zaman içerisinde, Yeşilyurt, Poyrazlar, Kavaklıorman, Çağlayan, Doğancılar, Kurtbeyler, Hacılar, Kömürlük, Demirbey, Çaltıcak, Nasuhlar, Taşlık, Turnadere, Kasımlar, Acıelmalık, Harmantepe ve Budaklar Mahallemizden sonra Işıklar mahalle sakinlerimizle de buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” diye konuştu.  

Işıksu: Adapazarı'mızı hep birlikte daha da güzelleştiriyoruz - Sayfa 3

Sözlerimizi Tutuyoruz

Mahallelerde verdikleri sözleri hızlıca yerine getirmek için gayret ettiklerini vurgulayan Başkan Işıksu, “Altyapı, üstyapı, sosyal çalışmalar hülasa her alanda sahadayız. 84 mahallemizde, her sokağımızda etkin hizmetler sunmanın, kıymetli hemşehrimizle istişare yapmaktan geçtiğini çok iyi biliyoruz. Talep ve tavsiyeleri dikkatle dinliyor, verdiğimiz sözleri tutuyor ve Adapazarı'mızı hep birlikte daha da güzelleştiriyoruz. Bizlerle olan, teveccüh gösteren çok kıymetli hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.