USD 32,49
EUR 34,93
ALTIN 2.431,92
BIST100 9.793
İHBAR hattı 0552 642 79 79

İnci ve Kocacık, vatandaşlarla bir arada

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayları Ali İnci ve Ertuğrul Kocacık, seçim programları kapsamında Adapazarı’nda vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Kocacık, gündüz şehir merkezi ve Karaman Mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulunurken, İnci ise akşam, Kafkas Kültür ve Yenikent Sosyal Yardımlaşma Derneklerine misafir oldu, 15 Temmuz Camili Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

İnci ve Kocacık, vatandaşlarla bir arada - Sayfa 1

AK Parti Sakarya Milletvekili adayları, tam kadro sahada ve gece gündüz seçim çalışmalarına devam ediyor. Adapazarı programları kapsamında, AK Parti Sakarya Milletvekili Adayları Ali İnci ve Ertuğrul Kocacık vatandaşlarla sık sık vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

İnci ve Kocacık, vatandaşlarla bir arada - Sayfa 2

Kocacık, gündüz, Düşünce ve Dayanışma Platformu ve RTÜK Bölgesel Yayıncılar Buluşmasına katıldı, mağaza açılışlarına iştirak etti, şehrin merkezindeki iş hanlarında, Karaağaç Bulvarı ve Karaman Mahallesinde esnafla buluştu.

İnci ve Kocacık, vatandaşlarla bir arada - Sayfa 3

 İnci ise akşam programlarında Kafkas Kültür ve Yenikent Sosyal Yardımlaşma Derneklerine misafir oldu, 15 Temmuz Camili Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Adaylara Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti.

İnci ve Kocacık, vatandaşlarla bir arada - Sayfa 4

Adapazarı seçim programını değerlendiren Ali İnci, “Adapazarı’mızda Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu ve dava arkadaşlarımızla birlikte sık sık kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde daha nice eserleri milletimizle buluşturmak için AK Kadrolar olarak sahadayız ve sahada olmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki necip milletimiz en doğru kararla bir kez daha AK Parti diyecek. İstikrar sürecek ve seçimleri en güzel sonuçlarla tamamlayacağız.” diye konuştu.