USD 32,59
EUR 34,78
ALTIN 2.509,35
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

İnci: Girilmedik gönül bırakmayacağız

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve teşkilat mensupları ile birlikte vatandaşlarla buluşan AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, “Kardeşliğin en güzel örneklerini sergileyen çok güzel bir şehirde yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti’mizin en yüksek oyla seçilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Gönlümüz de yolumuz da bir.” dedi.

İnci: Girilmedik gönül bırakmayacağız - Sayfa 1

İnci ve Işıksu Sahada

AK Parti, tüm teşkilatları, milletvekili adayları ve belediye başkanları ile saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Adapazarı seçim programı kapsamında, milletvekili adayı Ali İnci, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları ile kurum ve STK ziyaretleri gerçekleştirdi, vatandaşlarla buluştu. Semerciler Mahallesi, Çark ve Bosna Caddelerinde esnafla buluşan İnci, Basın İlan Kurumu, Yeni Dünya Vakfı, Memur-Sen ve Trabzonlular Derneği’ni ziyaret etti; Göktepe Mahallesinde şehit ailesi iftar programına katıldı, Dağdibi Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

İnci: Girilmedik gönül bırakmayacağız - Sayfa 2

İnci: “Girilmedik Gönül Bırakmayacağız”

14 Mayıs seçimlerinin tarihi bir seçim olduğunun altını çizen Ali İnci, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’mizin en yüksek oyla seçilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Girilmedik gönül, sıkılmadık el bırakmıyoruz. Daha çok çalışacağız. Adapazarı’mızda kıymetli başkanımız Mutlu Işıksu ve dava arkadaşlarımızla yoğun bir programı geride bıraktık. Hamdolsun, kardeşliğin en güzel örneklerini sergileyen çok güzel bir şehirde yaşıyoruz. Gönlümüz de yolumuz da bir.” ifadelerini kullandı.

İnci: Girilmedik gönül bırakmayacağız - Sayfa 3

Işıksu: “Zafer Kazanacağız”

AK Parti Milletvekili Adayı Ali İnci ile gerçekleştirdikleri Adapazarı seçim programını değerlendiren Başkan Mutlu Işıksu, “Milletvekili adayımız Ali İnci ve o meşhur enerjisiyle Adapazarı'mızda oldukça bereketli bir gün geçirdik; esnafımızla, hemşehrilerimizle buluştuk, kurum ve STK ziyaretleri gerçekleştirdik. Doğrusu AK Parti diyor ve doğru adımlarla yola devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı vizyonunu en güzel şekilde milletimizle paylaşarak seçimlerde zafer kazanacağız.” diye konuştu.