USD 32,26
EUR 34,70
ALTIN 2.402,04
BIST100 10.337
İHBAR hattı 0552 642 79 79

İlk günkü heyecan gibi

TBMM’nin tatile girmesinin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya’yı adım adım gezmeye başladı. Ziyaretlere sosyal medyadan da beğeniler yağıyor.

İlk günkü heyecan gibi
28 Temmuz 2021 | 12:25
Son Güncelleme:

ZİYARETLER

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, TBMM tatile girdikten sonra soluğu sahada aldı. Her gün bir ilçeyi ziyaret eden Yavuz, önce Serdivan ve Erenler’i ziyaret etti. Ziyaretlerine bugün Adapazarı İlçesi ile devam ediyor.

BEĞENİ

Yavuz, gittiği yerlerde Belediye Başkanları ile birlikte ilçe halkı ve STK temsilcileri ile bir araya gelerek, sorunları not ediyor ve Hükümetin yaptığı çalışmaların ayrıntılarını da Sakaryalılara anlatıyor. Sahada birebir temasla yapılan bu çalışmalara daha şimdiden çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

‘İLK GÜNKÜ HEYECAN GİBİ’

Bir çok sosyal medya kullanıcısı, 19 yıllık AK Parti iktidarına rağmen ziyaretleri ilk günkü heyecan gibi yorumlarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Sahaya iniyoruz. İlk günden bugüne kadar yaptığımız yüz yüze temaslara başlayarak, insanlarımıza olan biteni anlatacağız” şeklindeki sözlerinin eyleme dönüşmesinin partiden yeniden heyecana neden olduğunu söylüyor.

‘BİZİM SİYASET ANLAYIŞIMIZ BU’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, daha önce Haberfokus’a yaptığı özel açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sözlerinin muhalefet tarafından erken seçim olarak algılanmasının manipüle olarak değerlendirirken, “Bizim siyaset anlayışımız bu. AK Parti kurulduğu ilk günden bugüne kadar hep sahada, sokakta, insanlarımız ile yüz yüze siyaset yapma, onarın sorunlarına birebir eğilme yöntemini kendisine ilke edinmiştir. Pandemi nedeniyle bir süre uzak kaldığımız insanlarımız ile yeniden bulaşacağız. Hasret gidereceğiz. Yaptıklarımızı anlatacağız ve onların da sorunlarını not edeceğiz” demişti.

ÖZÇELİK DE YORUMLADI

Sakarya’da da bir dönem aktif olarak gazetecilik yapan Hüseyin Özçelik de bu ziyaretleri yorumlayanlar arasında yer aldı. Özçelik, “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yaz aylarını halkla ve sahada geçirin talimatı sonrası Sakarya’nın ilçelerini karış karış geziyor. Hem STK, hem de halkla bir araya geliyor. Sahada hükümetin ve belediyelerin uygulamalarını görüyor; eksikleri ve ihtiyaçları tespit ediyor. Halkın ve STK’ların taleplerini not ediyor. İktidarın 19. yılında olmasına rağmen ilk günkü heyecanla sahada. Eski, yeni partili yöneticileri bir araya getiriyor. Ali İhsan Yavuz, partisinin genelde 19, ve yerelde 27 yıllık ( Refah+AK Parti) yıllık iktidarına rağmen ilk günkü heyecanla milletin içinde siyaseti millet için yapması, AK Partililere ve muhalefet partilerine örnek olmalı” dedi.