USD 32,48
EUR 34,94
ALTIN 2.435,80
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

İl Millî Eğitim Müdürü Savaşçı, Şehit Ahmet Akyol İlkokulu Öğretmenler Kurulu Toplantısına Katıldı

İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Adapazarı Şehit Ahmet Akyol İlkokulunda 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısına katıldı. Toplantıda okul yönetici ve öğretmenleri tarafından geçtiğimiz yılın faaliyetleri değerlendirilirken 2022-2023 yılı çalışmaları da planlandı.

İl Millî Eğitim Müdürü Savaşçı, Şehit Ahmet Akyol İlkokulu Öğretmenler Kurulu Toplantısına Katıldı - Sayfa 1

İl Millî Eğitim Müdürü Savaşçı, Millî Eğitim Bakanlığımızca 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında okul öncesi eğitim ile ilkokul birinci sınıfa başlayacak öğrenciler için rehberlik çalışmaları ve okula uyum eğitimleri, velilere yönelik seminerler ile başlatıldığını söyledi.

İl Millî Eğitim Müdürü Savaşçı, Şehit Ahmet Akyol İlkokulu Öğretmenler Kurulu Toplantısına Katıldı - Sayfa 2

İlk defa 5-9 Eylül'deki uyum sürecinde "çocuk-aile-öğretmen" iş birliğinin artırılması amacıyla yeni bir uygulamanın hayata geçirildiğini belirtti.

İl Millî Eğitim Müdürü Savaşçı, Şehit Ahmet Akyol İlkokulu Öğretmenler Kurulu Toplantısına Katıldı - Sayfa 3

Bakanlığımız tarafından bu yıl öğrencilerimiz için hazırlanan yardımcı kaynak kitapların okulun ilk günü ücretsiz ders kitaplarıyla birlikte öğrencilere ulaştırılmasının çok önemli olduğunu ifade etti.

İl Millî Eğitim Müdürü Savaşçı, Şehit Ahmet Akyol İlkokulu Öğretmenler Kurulu Toplantısına Katıldı - Sayfa 4

Öğrencilerimizin yardımcı kaynak kitapları en etkin şekilde kullanmaları ve faydalanmaları için öğretmenlerimizin gerekli yönlendirmeleri yapmasının önem arz ettiğine değindi.