USD 32,43
EUR 34,59
ALTIN 2.385,36
BIST100 10.046
İHBAR hattı 0552 642 79 79

İki programa iki genel başkan yardımcısı

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Ana TV Dijital ve 95.5 Dolu Radyo ortak yayında Ana Gündem programında önemli açıklamalarda bulundu.

İki programa iki genel başkan yardımcısı
31 Mart 2022 | 19:58
Son Güncelleme:
HABERFOKUS / HİLAL BEYAZ

Başkan Tever, Adapazarı Belediyesinin merakla beklenen projesi Ada Meydan lansman programı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin 3 yıllık hizmetlerinin anlatılacağı toplantı ile ilgili canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Tever, yarın gerçekleştirilecek olan AK Parti'nin programlarına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın katılacağını duyurdu.

Başkan Tever Ada Meydan projesi hakkında siyasiler olarak çok heyecanlandıklarını belirtirken şu ifadelere değindi; "Adapazarı belediyemizin bu şehrin merkezine ilgilendiren projesi ile alakalı biz adeta siyasiler olarak heyecanlandık, vatandaşlarımızın da heyecanlandığını düşünüyoruz. Proje detaylarına hakim olduğum için bunları söylüyorum yarın da inşallah vatandaşlarımız tamamına vakıf olarak projenin detaylarını öğrenmiş olacaklar. Bu projenin aslında bizim önemli gördüğümüz tarafı şu, bu proje aslında bizim kentsel dönüşüm anlamında Sakaryamız deprem bölgesi olduğumuz için mevcut stoktaki konutlarımızın yenilenmesi noktasında adeta görsel bir proje olacak. Her iki programında hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yarın inşallah şehrimizde Genel Başkan Yardımcımız Ali İhsan Yavuz ile birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcımız İzmir milletvekili Hamza Dağ'ı da şehrimizde ağırlayacağız. İnşallah iki projede hayırlı olur şimdiden."


İLGİLİ HABER

Konular: Sakarya