USD 32,55
EUR 34,91
ALTIN 2.428,65
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Ünlü oyuncudan kötü haber!

Cem Yılmaz'la reklam çekerken fenalaşan Hülya Duyar'ın beyninde tümör tespit edildi. Usta oyuncunun Çarşamba günü ameliyat olacağı öğrenildi.

Ünlü oyuncudan kötü haber!
03 Ağustos 2021 | 10:45
Son Güncelleme:

Hülya Duyar geçtiğimiz günlerde ünlü komedyen Cem Yılmaz’la çektiği bir reklam filminde fenalaştı, daha sonra gittiği tatilde de baygınlık geçirdi. Yapılan kontroller sonucunda Hülya duyar'ın beyninde büyük bir tümör tespit edildi. Duyar, 3 Ağustos Salı günü hastaneye yatacak ve 4 Ağustos'ta ameliyat olacak.

HÜLYA DUYAR KİMDİR?

Türkiye’de olduğu kadar Almanya’da da tanınan başarılı oyuncu Hülya Duyar, Türkiye'de gişe rekorları ıran komedi filmlerinde rol aldı.

HÜLYA DUYAR KİMDİR? NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Hülya Duyar, 26 Haziran 1970 yılında Sivas'ta dünyaya geldi. Çocukluk ve gençlik günlerinin bir kısmını geçirdiği Almanya'ya 1978 yılında taşınmıştır. 1989 yılında eğitimini tamamlayarak, kuaför ve makyaj sanatçısı olarak tiyatroya ilk adımını atmıştır. 2000 yılında sinema ve televizyon çalışmalarına başladı. Ayrıca, alanıyla ilgili sahne makyajı ve casting işleride yapmaktadır. Son olarak final yapan Karagül dizisinde Emine rolünü canlandırmıştır.

HÜLYA DUYAR RAHATSIZLIĞI NE?

Hülya Duyar geçtiğimiz günlerde ünlü komedyen Cem Yılmaz’la çektiği bir reklam filminde fenalaştı, daha sonra gittiği tatilde de baygınlık geçirdi. Yapılan kontroller sonucunda Hülya duyar'ın beyninde büyük bir tümör tespit edildi

HÜLYA DUYAR AMELİYAT MI OLACAK?

Hülya Duyar için Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Uğur Türe’den randevu alındı. Duyar, 3 Ağustos Salı günü hastaneye yatacak ve 4 Ağustos'ta ameliyat olacak.

Editör: Hilal Beyaz