USD 32,37
EUR 34,99
ALTIN 2.325,79
BIST100 9.091
İHBAR hattı 0552 642 79 79

‘’Hoş geldin bebek projesi’’ takdirleri topluyor

Sapanca Belediyesi, yeni doğum yapmış anneler ve bebeklerine destek olmak amacıyla başlattığı özel bir proje kapsamında ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. Bu ziyaretlerde, annelere ve bebeklere çeşitli bebek malzemelerini içeren hediye setleri ve başkanın aileye olan tebrik mesajını içeren mektuplar sunuluyor.

‘’Hoş geldin bebek projesi’’ takdirleri topluyor
23 Mayıs 2023 | 16:48
Son Güncelleme:

Sapanca Belediyesi, yeni doğum yapan anneler ile bebeklerine yönelik başlatılan proje çerçevesinde her fırsatta evlere ziyaretlerde bulunuyor. Ziyaret edilen ailelere içerisinde çeşitli bebek malzemelerinin bulunduğu hediye seti, başkanın aileye olan tebrik mesajı mektubu takdim ediliyor.

Sapanca Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personelleri, Dilan-Oğuz Aktaş çiftinin bebekleri Baran Yaser Bebeği, İrem Nur-İlker Bilgin çiftinin bebekleri Azra Bebeği, Ayşe-İsmail Polat çiftinin bebekleri Meryem Sare Bebeği, Ceyda-Serhad Arslan çiftinin bebekleri Elif İkra Bebeği ve Nazile-Hasan İçel çiftinin bebekleri Tuna Bebeği ziyaret edip Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'in geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Hoş geldin Ziyaret edilen aileler Sapanca Belediyesi’nin “Hoş Geldin Bebek” projesini takdir ettiklerini ve böyle bir sosyal proje ile gönüllere girdiklerini belirterek, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’e teşekkürlerini ilettiler.