USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Hızırtepe Çocuk Hakları Bahçesi Açılışa Hazırlanıyor

Hızırtepe Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Mutlu Işıksu, “Mahallemize kazandırdığımız birçok güzel çalışmanın yanı sıra Çocuk Dostu Adapazarı için çok kıymetli gördüğümüz Çocuk Hakları Bahçemizi de açılışa hazırlıyoruz." dedi.

Hızırtepe Çocuk Hakları Bahçesi Açılışa Hazırlanıyor - Sayfa 1

Başkan Işıksu Hızırtepe’deydi

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, mahalle buluşmalarını sürdürüyor. Başkan Mutlu Işıksu’ya AK Parti İlçe Başkanı Erol Aydın, teşkilat mensupları ve meclis üyeleri eşlik ediyor. Başkan Işıksu son olarak Hızırtepe Mahallesi’ndeydi.

Hızırtepe Çocuk Hakları Bahçesi Açılışa Hazırlanıyor - Sayfa 2

Programa İlçe Başkanı Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık ve Fatih Çelikel, meclis üyeleri; Hasan Karagüzel ve Can Dağabakan, ADABEL Genel Müdürü Zeki Salim ve teşkilat mensupları da katıldı.

Hızırtepe Çocuk Hakları Bahçesi Açılışa Hazırlanıyor - Sayfa 3

Çocuk Dostu Adapazarı

AK Parti Hızırtepe Mahalle Başkanı Turgut Aydön ve Muhtar Fatih Eltutan ile mahalle sakinlerinin talep ve düşüncelerini dinleyerek tek tek not alan Başkan Mutlu Işıksu, “Her mahallemizin kıymeti bizim için eşittir. 84 mahallemizde geceli gündüz çalışmalar gerçekleştiriyoruz.

Hızırtepe Çocuk Hakları Bahçesi Açılışa Hazırlanıyor - Sayfa 4

İhtiyaç tespitimize göre sırasıyla nitelikli ve kapsamlı çalışmaları hayata geçirdik, devam ediyoruz. Hızırtepe’mizi de çok önemsiyoruz. Mahallemize kazandırdığımız birçok güzel çalışmanın yanı sıra Çocuk Dostu Adapazarı için çok kıymetli gördüğümüz Çocuk Hakları Bahçemizi de açılışa hazırlıyoruz.” diye konuştu.