USD 32,31
EUR 34,74
ALTIN 2.389,02
BIST100 10.277
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Herkes bu fotoğrafları merak ediyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un birkaç gündür paylaştığı fotoğraflar büyük merak konusu oldu. Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ile birlikte yüzlerce dönüm arazi üzerinde yüzlerce yıllık ağaçların olduğu anlaşılan yerin nerede olduğu merak ediliyor.

Herkes bu fotoğrafları merak ediyor
19 Nisan 2021 | 08:23
Son Güncelleme:

Ali İhsan Yavuz’dan peş peşe paylaşımlar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ile geçtiğimiz gün ziyaret ettikleri anlaşılan bölgeye adeta hayran olduğu anlaşıldı. Yavuz, birkaç gündür bölgeyle ilgili paylaşımlarda bulundukça, bölgenin nerede olduğu ile ilgili de merak gittikçe arttı.

Özel bir çalışma yolda

AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ilk paylaşımında “Şimdilik saklı kalsın ama Adapazarı’nda özel bir çalışmanın yolda olduğunu söyleyebilirim. Nereden mi anladım? Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu’nun heyecanından. Gerçi yeri görünce en az ben de sayın başkanımız kadar heyecanlandım doğrusu” dedi.

Hazine gibi ağaçlar

Ali İhsan Yavuz bir başka sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada ise “Bu kadar fazla sayıda hem de birkaç yüzyıllık dişbudak ağaçları gerçekten bir hazine gibi geldi bana. Adeta doğa harikası bir atmosferin içine düşmüş gibi olduk. Bu harika yer, daha da güzelleştirilecek ve hemşehrilerimizin hizmetine sunulacaktır. Bu anlamda AK ellere güvenimiz tam” dedi.

200-300 yıllık

Bölgeden bir hayli fazla etkilendiği ve heyecanlandığı anlaşılan Yavuz’un, sosyal medya paylaşımları dün gece de sürdü. Yavuz bu seferki paylaşımında birkaç ayrıntı da paylaştı. 200-300 yıllık dişbudak ağaçları, yüzlerce ağaç, yüzlerce dönüm ve gerçek bir doğa harikası sözleriyle, bölgeyi zaten merak edenleri daha da meraklandırdı.

Başkan Işıksu açıklama yapacak mı?

Daha önce AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’un paylaşımlarını sosyal medyada paylaşan Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’nun bu kadar merak uyandıran paylaşımlardan sonra burası ile ilgili bir açıklama yapacak mı bu da merakla beklenmeye başlandı. Bir çok kişi "inşallah Başkan bir açıklama yapar da, merakımız gider" şeklinde yorumda bulundu.