USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

HER ŞEY SENİNLE GÜZEL

Yavuz Meşe

Yavuz Meşe

04 Ekim 2022 | 10:24

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, huzur buluyorum dediği güzel şehrimize geldi. Yurtdışı temaslarından ayağının tozu ile geldiği Sakarya toplu açılış törenini değerlendirmeden evvel Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yurtdışı temasları ile ilgili biraz konuşalım.

ABD ziyaretinde, BM 77. Genel Kurulu’nda, yaptığı önemli açıklamalarda Erdoğan, “Dünya 5'ten büyüktür ve daha adil bir dünya mümkündür” gerçeğinin altını en kuvvetli şekilde çizmeye devam etti. Terörle mücadelede dünya ve özellikle Avrupa ülkelerinin Türkiye'ye destek olmadığının altını çizdi. “Terörü desteklemekten vazgeçin" ifadelerini kullandı. Ayrıca tahıl krizinde de Ukrayna tahılının Karadeniz üzerinden dünyaya ulaşmasını ülkemizin temin ettiği açıkladı. Ziyaretler ve temaslar dünyada gündem oldu bu temsile şahit olmaktan onur ve gurur duyuyorum.

Sakarya ziyaretinde de büyük coşku ve sevgi seli ile karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir anlamda seçim startını da şehrimizde başlatmış oldu. Cumhur İttifakı tam kadro açılıştaydı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Milletvekilleri Recep Uncuoğlu, Çiğdem Erdoğan Atabek ve Kenan Sofuoğlu, MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar ve tüm teşkilatların, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve tüm belediye başkanlarının heyecanı görülmeye değerdi. Hepsine sonsuz teşekkürler…

Coşkulu geçen açılış töreninin ardından gençlik buluşması gerçekleştirildi. “İlk Oyum Erdoğan ve AK Parti’ye” buluşmasında Erdoğan, ülkenin ve milletin umudu, yarınların teminatı gençlere ne kadar önem verdiklerini bir kez daha göstermiş oldu. Gençlerin yakın ilgisi ve coşkusu görülmeye değerdi. 2023 seçimlerinde ilk kez oy kullanacak 6 milyon gence verilen önemin bu programla gösterildiğini düşünüyor ve bu buluşmanın tüm teşkilatlara adeta bir mesaj olduğunu da belirtmek istiyorum.

“Sakarya, küçük Türkiye’dir.” Her milletten insanın barış ve huzur içerisinde yaşadığı bir şehirdir. Seçmen profilinin tercihleri de yarınların tahmini açısından oldukça önemlidir. Sakarya’daki yoğun ilgi ve son anket sonuçlarının da Cumhur İttifakı’nın ciddi bir pozitif hareketlenmede olduğu gerçeğini bizlere gösteriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın etkili dış politikası ve içeride de meselelere etkin çözümlerini birer birer açıklamasıyla oy oranlarının tekrar artışa geçtiğini de gözlemliyoruz.

Seçime az bir süre kaldı. AK Parti’ye gönül vermiş herkesin taşın altına elini koymaya başladığını da memnuniyetle görüyorum. Asra yön verecek bu seçim, odak noktasının ne olması gerektiğini gösteren bu seçim, büyük ve güçlü Türkiye’nin yeni ve çok daha kuvvetli bir başlangıcı olacaktır. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin de çok güzel ifade ettiği gibi “Öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek, herkes kazanacak.” Evet hepimizin bu büyük fotoğrafı görerek çok daha inançla çalışmasının tam da dönemindeyiz. Her şey Cumhurbaşkanı Erdoğan ile güzel, her şey ona inananlarla, seninle güzel.

Kalın sağlıcakla...

Yazara Ait Diğer Yazılar Tüm Yazılar
Tüm Yazılar