USD 32,38
EUR 35,07
ALTIN 2.326,75
BIST100 9.113
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Her Mahalleye Etkin Hizmet

Mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’nun son programı Kurtbeyler Mahallesi’ndeydi. Işıksu burada mahalle sakinleriyle buluştu.

Her Mahalleye Etkin Hizmet - Sayfa 1

Işıksu Kurtbeyler’de

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, mahalle temsilcisi Orhan Arslan, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları Kurtbeyler Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Mahalle muhtarı Muhittin Kurt’un da yer aldığı toplantıda, yapılan ve yapılacak olan hizmetlere dair istişarelerde bulunuldu.

Her Mahalleye Etkin Hizmet - Sayfa 2

Gece Gündüz Çalışma

Kurtbeyler mahalle sakinlerinin ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada konuşan Başkan Işıksu, “Bizim için 84 mahallemizin her biri çok önemli. Belediyemiz ve teşkilatımız gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını sürdürüyor. Kurtbeyler Mahallemize de hak ettiği bütün güzelliklere kavuşturmak için çalışıyoruz. Burada yaptığımız istişareler yapılan hizmetlerin memnuniyeti ölçmek, eksiklerimizi görmek açısından çok önemli. İnşaallah bu istişarelerimize devam ederek, teşkilatlarımızla el ele tüm ihtiyaçları tespit edip anında ve etkin hizmet ilkesiyle vatandaşlarımızın yüzünü daima güldürmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı. Toplantı çay sohbeti eşliğinde tamamlandı.