Hendek’te İnşaatın Çatısından Düşen İşçi Hayatını Kaybetti
Sakarya’nın Hendek ilçesinde bir fabrika inşaatında çalışan işçi, dengesini kaybederek yaklaşık 15 metreden düştü. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 32 yaşındaki Hakan Şişman, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Sakarya’nın Hendek ilçesi Çağlayan Mahallesi'nde, fındık üretimi yapan bir fabrikanın inşaatında meydana gelen iş kazası, bir işçinin hayatını kaybetmesine neden oldu.
15 Metreden Yere Çakıldı
Edinilen bilgilere göre, inşaatı üstlenen taşeron firmada çalışan Hakan Şişman (32), fabrika inşaatının çatısında çalıştığı sırada dengesini kaybederek yaklaşık 15 metre yükseklikten düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.
Hastanede Hayatını Kaybetti
Ağır yaralı olarak Hendek Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Şişman, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Soruşturma Başlatıldı
Yetkililer, kazanın nasıl meydana geldiğini belirlemek için inceleme başlattı.