USD 32,33
EUR 35,06
ALTIN 2.300,51
BIST100 9.059
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Hendek'te Devlet Bahçeli Fen Lisesine Temel, 10 Esere Açılış

Hendek Belediyesi tarafından yaptırılan Sakarya’nın 5’nci Fen Lisesi olan Devlet Bahçeli Fen Lisesi temel atma töreni ve 10 yeni eserin toplu açılış töreni yoğun katılımla Hendek’te gerçekleşti. Başkan Babaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen dev törene protokol büyük ilgi gösterdi.

Hendek'te Devlet Bahçeli Fen Lisesine Temel, 10 Esere Açılış - Sayfa 1

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programa Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Sayıştay Uzman Denetçi Hakimi Abdullah Keskin, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Sakarya Ülkü Ocakları İl Başkanı Kadir Şentürk, İl ve İlçe Belediye Başkanları, Kamu kurum ve kuruluşların il müdürleri, oda başkanları, siyasi partilerin ilçe başkanları, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı. Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti ve MHP Milletvekilleri, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Koop İş Genel Başkanı Eyüp Alemdar ve bir çok protokol ise telgraflarıyla katıldı.

Hendek'te Devlet Bahçeli Fen Lisesine Temel, 10 Esere Açılış - Sayfa 2

Konuşmaların öncesinde Devlet Bahçeli Fen Lisesi ve 10 yeni eserin tanıtım videoları konuklara dev ekranlardan izletildi

Hendek'te Devlet Bahçeli Fen Lisesine Temel, 10 Esere Açılış - Sayfa 3

Ardından törenin açılış konuşmasını Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu yaptı. Başkan Babaoğlu: 

Hendek'te Devlet Bahçeli Fen Lisesine Temel, 10 Esere Açılış - Sayfa 4

Devlet Bahçeli Fen Lisesi temel atma ve 10 eserin toplu açılış törenimizi teşriflendiren, bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm herkese teşekkür ediyorum. Göreve başladığımız günden bu güne temelinde insan olan, gönül ve üretken belediyeciliği esas alan, sürekli kalkınmayı hedefleyen, geleceği güçlü temeller üzerine inşa eden bir takım çalışmasıyla yolumuza devam ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerle ve yaptığımız çalışmalarla ilçemize hizmet edebilmenin her daim haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyorum. Bunların arasında olan Zeki Cömert Parkı Aile Çay Bahçesi, Kazımiye Köprüsü ve meydanı, 7 muhtarlık binası, Alparslan Türkeş Parkı, Köprübaşı Park ve 112 Acil İstasyonu,  Yenimahalle dev alt yapı projesi, Yeşilyurt İş Merkezi, Çamlıca Doğalgaz projesi, HAKOM Geçici Sağlık Merkezi, Ulaşım Eylem Planı 1 ve 2.etaplarının bugün açılışını gerçekleştiriyoruz” dedi.