USD 32,53
EUR 34,94
ALTIN 2.439,91
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Hendekspor’da hareketli saatler!..

Bölgesel Amatör Lig (BAL) için geri sayım sürerken, yeniden şampiyonluğa bilenen Hendekspor, lig haftasının startını verdi. Akşam toplanan yönetimden ise “maçlar ücretsiz” açıklaması geldi

Hendekspor’da hareketli saatler!.. - Sayfa 1

Hendekspor, BAL’a evinde 3 puanla başlamak istiyor. Hafta sonu kendi sahasında çıkacağı Hendek Dereköyspor maçıyla lige start verecek olan Mavi-Siyahlılar, maçın hazırlıklarına Akova sahasında başladı.

 

Hendekspor’da hareketli saatler!.. - Sayfa 2

“İYİ BİR TAKIMIZ VE HAZIRIZ”

Antrenman öncesi çalışmaları değerlendiren teknik direktör Hüseyin Aydoğan, iyi bir takım olduklarını ve sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydetti. “Lige 3 puanla iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” diyen Aydoğan, “Yaklaşık 1,5 aylık bir çalışma döneminin ardından lig haftasına girdik. Artık ilk maçımıza motive olup kazanmayı düşüneceğiz. Bizim için her maç çok önemli. Takım olarak oyun disiplini içerisinde kalarak son düdüğe kadar mücadele edeceğiz” ifadesini kullandı.

Hendekspor’da hareketli saatler!.. - Sayfa 3

BAŞKANLAR ANTRENMANDA

Hendekspor’un hazırlıklarını yakından takip eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’da lig haftasının ilk antrenmanı, kulüp başkanı Murat Kaya ve yönetim kurulu ile birlikte izledi. Antrenmanı Hendekspor camiasında yakından tanınan eski futbolcu ve yöneticilerinde takip ettiği görüldü.

Hendekspor’da hareketli saatler!.. - Sayfa 4

ÖĞREK: MAÇLAR ÜCRETSİZ…

Öte yandan Başkan Kaya, antrenman sonrası yönetim kurulu ile bir araya geldi. Ligin ve hazırlıkların değerlendirildiği toplantının ardından açıklama kulüp basın sözcüsü Nevzat Öğrek’ten geldi.