USD 32,33
EUR 35,10
ALTIN 2.305,44
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Hendekspor protokol için sezonluk kombine bilet satışı başlattı

Hendekspor, yeni sezonda oynayacağı iç saha karşılaşmalarında geçerli olmak üzere protokol tribününde yer alan koltuklardan bir kısmını kombine usulü satışa çıkarttı

Hendekspor protokol için sezonluk kombine bilet satışı başlattı
31 Temmuz 2022 | 15:06
Son Güncelleme:

Bölgesel Amatör Lig'de yeniden şampiyonluk hedefleyen Mavi-Siyahlı kulübün gelir amaçlı başlattığı uygulamayla ana protokolün her iki yanında bulunan toplam 145 koltuk 5'er bin liradan satılacak. Satın alacak kişilerin isimlerinin yazılacağı koltuklar, sezon boyunca bu kişilere tahsis edilecek. Müracaatların, Hendekspor Reklam ve Pazarlama Departmanına, 0530 119 81 91 numaralı telefondan yapılabileceği bildirildi.

Konuyla ilgili konuşan Hendekspor Başkanı Murat Kaya, iş insanlarının ve Hendekspor Camiasının kampanyaya ilgi göstermesini beklediklerini ifade etti. İyi transferler yaptıklarını ve takımı tecrübeli bir teknik ekibe emanet ettiklerini belirten Kaya, "Camia olarak yeni sezonun heyecanını yaşıyoruz. Seyri güzel bir futbol ve başarılı sonuçlarla yeniden şampiyon olma kararlılığındayız. Herkesi bu yolda takımı desteklemeye davet ediyoruz" dedi.

Öte yandan kulübün sosyal medya hesaplarından da konuyla ilgili yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Protokol tribününde sınırlı sayıda koltuk seni bekliyor. Futbolun kalbinin atacağı Hendek Atatürk Stadı'nda sana özel bir yerin olsun. Koltuğunu seç, ismini yazıp sezon boyu tahsis edelim. Şampiyonluk serüvenini yerinde yaşa.