USD 32,39
EUR 35,05
ALTIN 2.326,76
BIST100 9.140
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Hendekspor Başkanı Karabulut istifa etti

Hendekspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Genç’in istifası sonrası bir istifa haberi de Hendekspor Başkanı Adil Karabulut’tan geldi.

Hendekspor Başkanı Karabulut istifa etti
07 Haziran 2022 | 10:10
Son Güncelleme:

Bu sezon TFF 3.Lig'de mücadele eden Hendekspor'da istikrarsız yönetim kararları ve transferlerdeki başarısız sonuçlar bir araya gelince takım ilk senesinde ligde tutunamayarak amatör lige düştü. Yaklaşık 10-15 milyon TL'lik bir borçla 3.Lig'den düşen Hendekspor'da başkan Adil Karabulut istifa kararı aldı.

Adil Köseoğlu ise bu kararını kişisel sosyal medya hesabından duyurdu. Hendekspor Başkanı Adil Karabulut’tan istifa açıklaması.

İstifa ediyorum

Kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Karabulut “Yaklaşık 3 yıldır Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’nun tensipleriyle gururla yürüttüğüm Hendekspor Kulübü Başkanlığı görevimden kendileriyle yaptığım istişareler neticesinde bugün itibariyle istifa ediyorum.

31 Mart 2019 Tarihinde büyük zaferle birlikte gerçekleşeceğine inandığım ve desteklediğim amaca hizmet edebilmek adına bu görevi kabul ettim.

70 yılı aşkın kulüp tarihinde profesyonel lige çıkma mutluluğunu bu şehre yaşatmak bizim dönemimizde nasip oldu. Daha öncede söyledim, bu seviyelere çıkmak çok zor, buralarda kalabilmek çok kıymetli.

Maalesef tutunamadık. Mutlaka herkes üzülmüştür, kendi üzüntümü ifade etmeye kelimeler kifayetsiz kalıyor.

Belki söylenecek çok şey var ama ‘Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil’

Kısaca; bir yıl içinde tarihi bir şampiyonluk, ardından hezimeti yaşadık. Tarihi başarı bu şehrin başarısıdır, 1949 yılında bu kulübü kuranların, bu şehrin Şehrül-Emin’lerinin başarısıdır.

Bize de burada düşen bir bedel varsa ödemek, bütün olumsuzlukları ve başarısızlığı kabullenip ayrılmak.

Şairin dediği gibi; ‘Ayrılıklarda sevdaya dahil’ Kalpler her daim beraber.

Bu yolda bizimle yürüyen bizlere inanan dua eden herkese minnettarım. İstemeden kırdıklarımız varsa affola. Haklarınızı helal ediniz…

Bir an bile aklımdan çıkmadın hep kalbindesin büyük kaptan Numan Cengiz, bu abin seni hiç unutmayacak” ifadelerine yer verdi.

Kongre yapılacak mı?

Futbol Şube Sorumlusu Metin Genç ve Başkan Adil Karabulut’un istifasının ardından Hendekspor cephesinde başka istifaların gelip gelmeyeceği merak edilirken, Hendekspor Başkanlığı ve Yönetim Kurulunda gelen istifalar sonrası Hendekspor’da kongre kararının önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı düşünülüyor.

Kadir KAZIN/ HENDEK