USD 32,34
EUR 35,12
ALTIN 2.308,38
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Hem eğlendiler hem öğrendiler

Akyazı Belediyesi Trafik Park minik öğrencileri misafir etmeye devam ediyor. Parka gelen minik öğrenciler hem trafik kurallarını öğreniyorlar hem de doyasıya eğleniyorlar.

Hem eğlendiler hem öğrendiler - Sayfa 1

Akyazı Belediyesi Trafik Park ilçedeki minik öğrencilere hizmet vermeye devam ediyor.  Çocukların trafik eğitimini küçük yaşlarda kazanmalarını sağlamak ve trafikte kurallara uyan bilinçli nesiller yetiştirmek amacıyla Akyazı Belediyesi tarafından hizmete açılan Trafik Park yoğun ilgi görüyor. Uygulamalı eğitimlerle çocuklara trafik kurallarının öğretildiği parkı ilçedeki okullar düzenli olarak ziyaret ediyor.

 

Hem eğlendiler hem öğrendiler - Sayfa 2

Trafik işaretleri, sinyalizasyon sistemleri, yaya geçitleri, hemzemin geçit, yaya kaldırımları ve benzeri trafik oluşumlarını içeren eğitim pisti ve eğitim sınıflarından oluşan Trafik Park’ı son olarak Pazarköy Anaokulu öğrencileri öğretmenleri ile birlikte ziyaret etti. Minik öğrenciler parkta hem trafik kurallarını öğrendi hem de keyifli vakit geçirdiler.

 

Hem eğlendiler hem öğrendiler - Sayfa 3

Akyazı Belediyesi Trafik Park’ın çocukların sesleri ile şenlendiğini söyleyen Belediye Başkanı Bilal Soykan, "Çocuklarımızın küçük yaşlarda trafik kurallarını öğrenmelerini önemsiyoruz. İlçedeki okullarımızla koordineli şekilde parkımızda eğitimlerimize devam ediyoruz. Çocuklarımız burada trafik işaretleri, sinyalizasyon sistemleri, yaya geçitleri ve hemzemin geçit gibi kuralları uygulamalı olarak öğreniyorlar. Eğitim sonrasında hem oyun gruplarında hem de bisikletlerde keyifli vakit geçiriyorlar. Parkımız onların sesleri ile şenleniyor. Tüm miniklerimizi öğretmenleri ya da velileri ile birlikte Trafik Park’ımıza bekliyoruz" dedi.