Hatay’da Şehitlikler 18 Mart Öncesi Bakım ve Onarımdan Geçti
Hatay Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi öncesinde il genelindeki şehitliklerde bakım, onarım ve temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü öncesinde, vatandaşların ziyaret edeceği mezarlıklarda geniş çaplı bakım ve onarım çalışmaları başlattı.
HBB Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ile Park-Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekiplerinin iş birliğiyle yürütülen çalışmalar kapsamında Antakya, Arsuz, Payas, Reyhanlı, Kırıkhan, Hassa, Kumlu ve Dörtyol Garnizon Şehitliği başta olmak üzere birçok şehit mezarlığında genel temizlik, bakım ve çiçek sulama çalışmaları yapıldı.
Yetkililer, şehitliklerin düzenli olarak bakım planına dahil edildiğini ve günlük, haftalık, aylık periyotlarla temizlik çalışmalarının sürdürüleceğini belirtti.