USD 32,24
EUR 34,76
ALTIN 2.411,12
BIST100 10.267
İHBAR hattı 0552 642 79 79

HALUK LEVENT: DEVLETİN KARŞISINDA BİZ HİÇBİR ŞEYİZ!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta gerçekleşen korkunç deprem tüm Türkiye’yi yasa boğdu. 10 ilimizi etkileyen depremden sonra binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce bina yıkıldı. 7,7’lik bu depremden sonra, aynı gün içinde 7,6 şiddetinde korkunç bir sarsıntı daha yaşandı. Türkiye’nin her yerinden yardımseverler, depremzedelere yardımcı olmak için kolları sıvadı

27 Şubat 2023 | 15:39
Son Güncelleme:
HABERFOKUS / ZÜLAL CEREN MISIR

AHBAP derneğinin kurucusu ve başkanı Haluk Levent de depremin hemen ardından yardım kampanyaları başlatarak yoğun bir çalışma temposuna girdi. Canlı yayına konuk olan Haluk Levent:

“Devletin tamamı oradaydı biz gittiğimizde. Algı olarak yanlış anlaşılmasın görmedim diyemem gördüm çalışla yapıyorlardı. Devlet yok Ahbap var yazmaya başlandı ya bu nasıl bir kötülüktür. Biz orda bir derneğiz. Biz 30 40 kişiyiz AFAD milyonlarca kişi Devletle biz nasıl yarıştırılabiliriz. Biz ancak devletle el ele vererek insanların yardımına koşabiliriz. Siz AFAD’la Ahbap’ı nasıl karşılaştırabilirsiniz. Devlet yok Haluk Levent var neyine var ben neyim ya da Ahbap var biz kesinlikle yok. Depremde cankurtaran, ara kurtarma çalışması yapan, o canları kurtaran biz değiliz. Biz devletin karşısında hiçbir şey değiliz. Devlet oraya yerleşti ve bizler onlarla birlikte koordinasyona geçtik. Hani diyorlar ya kimse yoktu, vardı hakkaniyetli olmak lazım.” İfadelerini kullandı.