USD 32,37
EUR 34,98
ALTIN 2.325,71
BIST100 9.091
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Halil Buğaçayır'dan Bayram Mesajı

Sakarya Erzurumlular Derneği Başkan Adayı, Çayır Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halil Buğaçayır; tüm Sakarya halkının ve hemşerilerinin Mübarek Kurban Bayramı’nı kutladı.

Halil Buğaçayır'dan Bayram Mesajı
20 Temmuz 2021 | 14:12
Son Güncelleme:

18 Temmuz 2021'de gerçekleşmesi planlanan olağan genel kuruluna başkan adayı olan ve 2 adayın yarıştığı seçimde çoğunluk sağlanmadığı için 1 Ağustos 2021 tarihine ertelenen Sakarya Erzurumlular Derneği’nin Başkan Adayı, TÜMSİAD Üyesi, Çayır Grup Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Halil Buğaçayır; Mübarek Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı veren Genç İşadamı Halil Buğaçayır; bayramların, Müslümanlar için öneminden bahsederek, tüm hemşerilerinin ve tüm Sakarya halkının Kurban bayramını kutladı.

Buğaçayır; mesajında şunları söyledi:

“Rahmet ve bereket dolu bayramlara bizleri kavuşturan Allah'a sonsuz hamd ve şükürler olsun. İslam alemi olarak, inanan gönüller olarak bir Kurban Bayramı’nı daha idrak etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bizlere bu sevinci yasatan yüce Rabbimize şükürler olsun. Bayramlar, sevinçleri büyütme mevsimidir. Kurban Bayramının birlik, beraberlik ve kardeşliğimize vesile olmasını Cenabi Hak'tan niyaz ediyorum. Aziz vatanimiz için şehit düsen kahramanlarımızı şükran, minnet ve rahmetle yad ediyor, gazilerimize de sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.”