USD 32,49
EUR 34,94
ALTIN 2.429,69
BIST100 9.805
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Hafızalara kazınan anlar

Türkiye yüzyılın deprem felaketini yaşadı. A Haber ekipleri felaketin ilk anından itibaren il il deprem bölgelerindeki son gelişmeleri aktarıyor. Enkaz başında umutlu bekleyiş sürerken mucize kurtuluş haberleri de gelmeye devam ediyor.

Hafızalara kazınan anlar - Sayfa 1

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler nedeniyle çöken bir binada kurtarma çalışması yapan madenciler, bir bebeği sağ olarak kurtardı.

Hafızalara kazınan anlar - Sayfa 2

 Kahramanmaraş'ta yıkılan binanın altında kalan annenin ardından, polis memuru baba Feyzullah Polat ve 9 yaşındaki Zeynep de depremin 80. saatinde kurtarıldı. Ailenin 1 hafta önce yaptıkları deprem tatbikatı sayesinde hayatta kaldıkları öğrenildi.
Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından kurtarma çalışmaları da aralıksız sürdürülüyor.

Hafızalara kazınan anlar - Sayfa 3

Kahramanmaraş'ta 7.6 büyüklüğündeki ikinci depremin merkezi olan Elbistan'da yıkılan bir binanın enkazından 66 saat sonra bir vatandaşa ulaşıldı. Bulunduğu yerden çıkartılan yaşlı adam, "Allah işinizi rast getirsin; Allahu Ekber" diyerek duygularını dile getirdi.

Hafızalara kazınan anlar - Sayfa 4

Kastamonu’dan Kahramanmaraş’a arama kurtarma çalışmalarına giden AFAD ekipleri, enkaz altında kurtarılmaya bekleyen Kevser’i anne ve babasıyla konuşturdu. Kevser, babasına ‘yardıma gel’ diye seslendi.